Domů Zboží Od Bon Savon

Cukrový Peeling Se Sladkým Melounem

Cena není dostupná
za 1 balení
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3008108
Zobrazení: 78x
Vloženo: 4.9.2012
Počet srdcí: 240x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

 

 

 

Díky vysokému obsahu meruňkového a palmového oleje v bio kvalitě cukrový peeling šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky, hydratuje, zjemňuje a vyživuje pokožku.

 

 

Složení:

Meruňkový olej - olej získávaná z jader meruňky. Meruňkový olej patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti.  Má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Olej je nedráždivý, je tedy možné ho použít i na velmi citlivou pleť. Je vynikající také k ošetření ekzémů, akné a po spáleninách.

Palmový olej pomáhá pokožku chránit a posilovat, zároveň ji také regeneruje a působením proti volným radikálům zpomaluje proces stárnutí. Je vhodný i pro problematickou, suchou či citlivou pleť. Dopřejte si tedy příjemné ošetření, uvolněte se a udělejte pro sebe něco dobrého.

Esenciální olejsladký pomeranč má příjemnou šťavnatou vůní, osvěžuje. S úspěchem používaný jako čisticí prostředek pro pleť, zklidňuje podrážděnou pokožku a dodává jí pružnost a svěžest.

Hroznový cukr je nejefektivnější přírodní zdroj energie.

Cukrový peeling obsahuje přírodní potravinářské barvivo a má jemnou přírodní vůni melounu.

Použití:

Nepoužívat více než dvakrát týdně. Mírně navlhčete kostku v dlani a lehce vmasírujte do vlhké pokožky, poté opláchněte vodou.

Baleno do celofánového sáčku.

Hmotnost: +/- 150 g.

Cena za 1 balení.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--