Domů Zboží Od Škrabinoha

Neseriózní diář pro rok 2013 - týdenní

344 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce89 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Škrabinoha

Katalogové č.: 3063844
Zobrazení: 7x
Vloženo: 23.9.2012
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Ukládáte si důležité věci do paměti v hlavě, v počítači, nebo v telefonu? Nebo jste (jako já) strašně nemoderní a bez papírového diáře si zapomenete i ráno vyčistit zuby? Pak jste tu správně!

Ušila jsem totiž obal na diář!

Hlavní černá látka s motivem geometrických retrokytiček se na první pohled tváří seriózně, což by se jí možná i podařilo, nebýt party roztodivných koček, koťat a kocourů, která se usídlila na modré podkladové látce, použité na kapsičku předního i zadního dílu.

K diáři vám přibalím mega-svorku, kterou určitě využijete na přicvaknutí "nezbytných" poznámek, účtenek a papírků, které už se nevejdou do kapsičky. Svorka je dlouhá 9 centimetrů a je ozdobená knoflíkem potaženým ladící modrou látkou s vykuleným kocourem. Knoflík má průměr necelé 4 cm.

Diář je aktuální, přímo pro rok 2013 a máte ho ode mě jako dárek k obalu;) Má rozměry 14 x 10,5 x 1 centimetr a uvnitř najdete vše, co potřebujete: roční plánovací kalendář, volné listy na poznámky, seznam všech křestních jmen nebo důležitá telefonní čísla. Kalendárium je týdenní a nechybí ani informace o tom, kdo má právě svátek (a to dokonce i na Slovensku;).

Líbila by se vám jiná barevná kombinace? Pak neváhejte a omrkněte i další neseriózní diáře! Pokud si ani tak nevyberete, neváhejte a napište mi - určitě se nějak domluvíme;)

Menu
--