Domů Zboží Od DOrTy

Vendelín, hřejivý polštářek z třešňových pecek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna100 Kč
Dobírka
Zásilkovna110 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od DOrTy

Katalogové č.: 3228577
Zobrazení: 1703x
Vloženo: 11.11.2012
Počet srdcí: 377x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Jsou prázdniny, a tak jsme se vám rozhodli udělat radost - 15.-17.7.vyhlašujeme jen a pouze pro naše flerovské zákazníky DOPRAVU ZDARMA!!!Jupííí!:))PS: cenu za dopravu vám smažeme při potvrzení objednávky

Vendelín je tak trošku superhrdina se speciálním zaměřením na miminka a batoláky - ve svém bříšku ukrývá polštářek z třešňových pecek, které se po zahřátí v mikrovlnné či klasické troubě optimálně přizpůsobí lidskému tělu a vyzařují příjemné přírodní teplo.

Náš superhrdina tak pomáhá ulevit od bolavého bříška, zahřát studené tlapky, případně pomoci při problémech s usínáním v postýlce.

Když si budete přát, aby vás naopak ochladil, stačí ho přemístit na pár minut do mrazáku a skvělý pomocník při horečce, či oteklých a bolavých tlapkách je opět tu:o)

Velkou předností hřejivých polštářků plněných třešňovými peckami je fakt, že je bez obav lze prát v pračce. Běžné polštářky plněné obilnými zrny do vody nesmí.

 

Vendelín je opravdu dost trpělivý kamarád a navíc, protože nemá ruce a dokonce ani nohy, nikde se vám nebude zbůhdarma courat:o))

Pytlík s třešňovými peckami, který kromě hlavy vyplňuje celé jeho tělíčko, se dá z Vendelína vytáhnout otvorem v zádech (to zní trochu strašidelně, ale je to jednoduché, žádná hrůza:o)

 

Vendelín je ušit z světlounce hnědého kojeneckého plyše  v kombinaci s tyrkysovou bavlněnou látkou z kolekce Ta Dot od Michael Miller Fabrics, navíc je ještě vybaven praktickou červenopuntíkovanou kapsičkou.

Vyplněn je dutým kuličkovým vláknem (hlava) a pytlíkem s třešňovými peckami o vel. cca 15x14 cm (250 g třešňových pecek).

Čumáček je z černého filcu, oči vyšity bavlnkou.

 

Údržba: všechny jeho části nemají s praním vůbec žádný problém, nejraději se koupe v mýdlové vodě, ale i v pračce při 30°C.

Velikost: v: cca 27 cm (včetně ušisek), š: cca 15 cm

 

Vačičák jako takový nemá atest pro děti do 3 let!

Menu
--