Domů Zboží Od Bon Savon

*Mrak Vlasů* 100% Přírodní Mýdlo-Šampon

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce205 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Bon Savon

Katalogové č.: 3646549
Zobrazení: 4962x
Vloženo: 11.3.2013
Počet srdcí: 480x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: V předvánočním období objednávky vyřizují a expeduji maximálně do dvou dnů od zaplacení. Všechny výrobky mám skladem! Děkuji a těším se:-))) ❤️

Vhodný pro mytí normálních, mastných, tenkých, jemných a náchylných na mastnotu vlasů. Důkladně čistí pokožku hlavy, posiluje vlasy a dodá jemným vlasům pevnosti i objemu a tenkým vlasům pocit větší síly. Navíc dodá vlasům hustotu, pružnost, hebkost a lesk.

Přírodní šamponové mýdlo je vyrobeno tradiční metodou za studena, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů.

Aktivní složky:

Léčivý jíl Ghassoul je čistě přírodní biologická surovina, známá pro své čistící účinky. Používá se pro velmi šetrné a důkladné čistění obličeje, těla i vlasů.

O Ghassoulu bychom toho mohli napsat opravdu mnoho. Je to druh jílu, vytěženy v horách marockého Atlasu. Tento přírodní kámen byl považován za velké bohatství a mnoho staletí byl využíván nejen marockými ženami jako recept stálého mládí, ale i pro jeho léčebné účinky. Má speciální skupiny uhličitanů, oxidu křemičitého a jeho součástí je i jíl montmorillonit. V současné době se stává součástí nejluxusnějších přírodních kosmetických prostředků, a to díky jeho jedinečnému účinku v odstraňování pigmentových skvrn.

Přiřodní Ghassoul má vysoký obsah minerálních látek a vzhledem k jeho ionexové vlastností Ghassoul jemně, ale důkladně odstraňuje nečistoty bez poškození pokožky a vlasů, jakož i dodává jim mikroživiny a kondicionuje. V péči o vlasy je výborným tonikem. Ghassoul se zvláště doporučuje pro mastné vlasy, protože čistí a reguluje tvorbu mazu. Tato péče je vhodná i pro normální vlasy. Vlasy získají zdravý lesk a vlasová pokožka svou rovnováhu, což pomůže zbavit se lupů.

Odvary z chmele a kopřivy se odedávna používá pro posilování a tonizací vlasů a vlasové pokožky.

Kompozice esenciálních olejů speciálně složená pro toto mýdlo, má za cíl peči o vlasy a vlasovou pokožku. Také má relaxační účinek a zlepšuje náladu, zvyšuje sebevědomí a dává pocit harmonie se sebou samým.

Složení:

Marocký lávový jíl Ghassoul.

Odvar z chmele a kopřivy.

Přírodní rostlinné oleje: ricinový, kokosový, olivový, hroznových jader, kakaové máslo.

Kokosový olej vyživuje a posiluje vlasy od kořínků po konečky, a dodává jím zdraví.

Olivový olej je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky, udržuje její přirozenou vlhkost. Vyživuje a zjemňuje pokožku. Má ošetřující a regenerační účinky.

Ricinový olej působí jako prevence proti vypadávání vlasů, stimuluje růst vlasů a posiluje kořínky.

Kakaové máslo má vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek do vlasové pokožky, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk. Máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje vlasovou pokožku a dodává vlasům přirozený lesk a hebkost.

Olej z hroznových jader.

Esenciální oleje: levandule, rozmarýn, pomeranč, ylang-ylang.

Saponifikováno  NaOH

Mýdlo je vhodné pro vegany.

Mýdlo 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad, barviv a vůně.

Použití: navlhčeme vlasy a mírně namydlíme od kořínků ke koncům, vmasírujeme pěnu do vlasů a vlasové pokožky, necháme 2-3 minuty působit, abychom umožnily dostatečné vstřebávání přírodním ingrediencím, a potom opláchneme. Pokud je to nutné, postup opakujte.

Opláchněme své vlasy po umytí občas něčím lepším, než pouhou vodou. Při tvrdé vodě můžeme opláchnout umyté vlasy odvarem z bylin nebo citrónovou šťávou (šťáva z poloviny citronu na kbelík s vodou), jablečným octem nebo kyselinou citrónovou (1-2 lžičky na 2 l vody nebo odvaru).

Hmotnost:  +/- 100g

Cena za 1ks.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Menu
--