Domů Zboží Od Futetka

Město na dvou březích

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený130 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Futetka

Katalogové č.: 3808155
Zobrazení: 47x
Vloženo: 22.4.2013
Počet srdcí: 103x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výrobek je přihlášen do Soutěže krajů za tým Moravskoslezského kraje. Tématem kola je "Inspirace mým krajem". Všechny výrobky tohoto týmu si můžete prohlédnout zde: //www.fler.cz/flerbox?fid=145959.

Hlasujte ZDE

Město Těšín rozděluje hraniční řeka Olše - Olza. První zmínka pochází z roku 1155, kdy byla, v listině papeže Hadriána IV. určené vratislavskému biskupu Valterovi, zmínka o hradu Těšín. V roce 1918, kdy už první světová válka byla minulostí, se rozhořel spor mezi Československem a Polskem o území Těšínska. Spor nabyl na dramatičnosti a do Těšína byly vyslány nejen mezinárodní komise, ale i vojsko k udržení pořádku. Vše bylo ukončeno 28. července 1920 ve Spa, kdy byla podepsána dohoda o rozdělení těšína. Vznikl tak Český a Polský Těšín. Český Těšín se stal okresním městem.

Radnice v Českém Těšíně.

Při výrobě šperku jsem se nechala inspirovat krásnou radnicí v Českém Těšíně, jejími obloučky, které vypadají, jako by byly z krajky. Vloženým kamenem je krásný ohnivý achát. Vše je vyrobeno ručně, z kovu. Cínovaný šperk je vyrobený technikou tiffany, bez použití bižuterních komponentů. Náhrdelník je zhotoven z pocínované mědi, pečlivě zpracovaný, patinovaný, ošetřený antioxidantem, zavěšen na bižuterním řetízku s tepaným zapínáním v předu. Ráda zodpovím jakýkoliv Váš dotaz ohledně tohoto výrobku.

Roztáhnutá délka řetízku je asi 45 cm
šperk je ve velikosti 4,5 x 4,7 cm měřeno v nejširších místech vzdušnou čarou

Respektujte prosím autorská práva!

Na všechny své šperky poskytuji bezplatný servis a roční záruku!!! Záruka se nevztahuje na mechanické poškození zboží, způsobené nesprávným používáním výrobků.

Menu
--