Domů Zboží Od Pančitelka

Jak jsem připravila svět ......

320 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Pančitelka

Katalogové č.: 4051647
Zobrazení: 525x
Vloženo: 5.7.2013
Počet srdcí: 151x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

......  o nový zvířecí druh.

Miluju letní večery- pozdní stmívání, přicházející chlad, ticho a pomalé uhasínání proběhlého dne. Obyčejně si sednu pod pergolu omotanou psím vínem, zavřu oči a poslouchám jemné ševelení v listech nade mnou....... ale dnes je toho ševelení nějak moc, spíš je to šramocení....... a hele, něco tam leze (obr. 1) ...... šťouchnu prstíkem, ne , agresivní to není, vyvalí se velké oči, koukáme na sebe a nevím, kdo je překvapený víc........ je to přítulné, dá se to  pohladit, je to dokonce milé...... zkrátím to - s tou malou hadovitou potvůrkou jsem se skamarádila  a hladila ji každý podvečer a přemýšlela, jak se stanu slavná, až se jí nabažím a sdělím celému světu svůj objev, protože v žádné encyklopedii jsem podobné zvířátko nenašla ......... a dostane krásný latinský název, v němž bude znít i moje jméno, protože tak se to dělá, budu v názvu zvěčněná objevitelka......... jo, to bych ale nesměla spálit vepřové plecko k večeři a dělat ještě alespoň bramborové placky z brambor, co měly být jako příloha..... zkrátka toho večera jsem přišla o něco později než obvykle, znavena dlouhým smažením jsem si kecla na lavičku- na čem to sedím? proboha (obr. 3) ... ta barevná placička ...to...je ....hlavička.... rozsednutá,  uáááá...... zadeček sebou ještě třikrát mrskne ...a.... nic..... Netknutý zadeček jsem uložila mezi své cennosti, scvrknul se, ale neztratil nic na své kráse(obr.4)...... snad by to mohl být neobyčejný šperk, napadlo mě.......

Háčkovaná potvůrka od nosu k zadnímu žlutému korálku 57 cm dlouhá, tři dřevěné korálky - oči a žihadlo na zadečku, vyplněno dutým vláknem, použity bavlněné i směsové příze.

Šperk-náhrdelník inspirovaný háčkovaným zvířetem, sepnutí na černý klasický kovový patent- obvod 47 cm, možnost prodloužit závěs na 60 cm pomocí vložení 13 cm dlouhého háčkovaného tunýlku, rovněž na patenty, doplněno čtyřmi drobnými skleněnými korálky a originální skleněnou vinutkou na zadečku, háčkováno z bavlněných přízí, uvnitř duté vlákno. Závěs náhrdelníku od první háčkované koule po skleněnou vinutku je dlouhý 17 cm.

Cena za jeden kus.

Originální podložka ve tvaru rozsednuté hlavičky s dřevěnými korálky jako dárek v případě koupi obou kusů najednou. velikost asi 10 x 18cm.

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Živočichopis: atlas nových druhů" . Soutěžím za klub MaŘeNa umí zpracovat látky, klubka i přadýnka, ostatní výrobky klubu si můžete prohlédnout zde

Hlasovací blog zde

    Menu
    --