Domů Zboží Od KdoToKdySlyšel

Vyšívaná růže štěstěny - Art Gallery Fabrics

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce95 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od KdoToKdySlyšel

Katalogové č.: 4127065
Zobrazení: 376x
Vloženo: 1.8.2013
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Není v našich silách zde na Fleru držet skladové zásoby aktuální a doplňovat novinky. Máme vlastní kamenný i online provoz. Líbí-li se Vám některá z látek, napište, třeba ji ještě mít budeme... S láskou a radostí Jana

Cena za 10 centimetrů látky v šířce 110 cm. Množství látky v metráži zadávejte jako násobky deseti (2 = 20cm látky v šířce 110 cm atd.).

Bari J. je známá návrhářka, která tvoří pro amerického výrobce látek Art Gallery Fabrics. Svoji kolekci Bijoux označila jako sbírku představ o kočovném životě svobodného ducha naplněného barvami a romantikou.

Jako bych už tuhle látku viděla stokrát, a přeci se jí daří nějak vyčnívat a být jiná než všechny ostatní. Nevím, jak to dělá, ale podařilo se jí, že beru na milost florální vzory, kterých jsem už jinak trochu přesycená. Paní na obrázku nejsem já, ale modelka pózující na promo fotce Art Gallery Fabrics ;)

Šíře látky: 114 cm

Materiál: 100% Pima bavlna neorganického původu. Pima bavlna je odrůda bavlny, která roste převážně v Peru, na jihozápadě Spojených států a Austrálie a je považována za jednu z nejvíce jakostních odrúd na světě. Je ceněna především pro svoji odolnost a vysoké absorpční schopnosti. Uvádí se, že Pima bavlna vydrží až o polovinu déle než tkaniny z jiných druhů bavlny. Na absorbci ale pozor. Prý při vysoké absorpční schopnosti se snadněji tvoří fleky, když se něčím tekutým pokecáme. Takže dámy, v Pima bavlně se chovejme kultivovaně ;) Mimochodem jméno Pima tato bavlna získala po jednom z indiánských kmenů Severní Ameriky, který zde jako první tuto odrůdu začal pěstovat.

Menu
--