Domů Zboží Od pointa

Knižní obal Retro sešit

333 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od pointa

Katalogové č.: 4232782
Zobrazení: 342x
Vloženo: 5.9.2013
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pointa se po letech stěhuje zpátky k Puntíkovi! Všechno, co nabízela, nabízí a bude nabízet se stejnou pointou najdete teď u Puntíka.

Bývaly sešity jako květ, jako květ! Tahle hustá klasika dostala s pointou nový kabátek. Tedy starý kabátek na novou košili. Tedy nová košile má starý kabátek, tedy co to povídám - podívejte se na fotku a přijdete-li na lepší metaforu, tak si ji zapište. Do sešitu třebas.

Kniha se vám neumaže a neodrbe, navíc stylově ochráníte své čtenářské choutky před zvědavými šmíráky - čtete-li také rádi v dopravních prostředcích.

Do univerzálního obalu se vejde běžná velikost knížek, díky zadnímu zkracování dáte i knížku tlustší i tenší (pokud byste četli výhradně malé tenké knížky a chtěli si je balit do obalu na míru - mohu vyrobit). Vyroben z inkoustově modré látky, vnitřek z béžové.

A s pointou něco navíc - přední kapsa je prošitá linkovaně sešitově. Záložka (umístěna v zadní  části, aby mohla pohodlně zakládat větší i menší knížky), to jest epesní provázek od Tony Zieglerové. Na přední straně autentický štítek s prošitým linkováním.

A bonus navíc! Pro Fler zákazníky na přání, bude-li, napíšu do štítku jejich jméno (ač jsou řádky sice dva, hezky bude vypadat jen jedno jméno - viz foto). Barvičkou na textil - podepíšu vás červeně nebo černě.

Originální návrh v limitované edici.


Materiál: 100% bavlna, modrá látka směs lnu a viskózy, vyztuženo vlizelínem.

Velikost: univerzální - v rozloženém stavu 40,5 x 23,5 cm - knížka se musí vlézt s výškou 22 cm.

Údržba: Doporučuji ruční praní, případně jemný program v pračce na 30°C.

 

 

 

Creative Commons License Děkuji, že respektujete autorská práva a práva knih schovávat se za sešit. Puntik (c) a pointa (c).

Menu
--