Domů Zboží Od PARROT

CARMEN - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 4361312
Zobrazení: 162x
Vloženo: 11.10.2013
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Prostorná kabelka - CARMEN - PARROT. Své jméno tato kabelka dostala podle španělské tanečnice CARMEN pro své barevné vyvedení a kontrastní květ na předním díle.

++++ velikost M ++++

Popis: Kabelka CARMEN je ušita z kvalitní červené koženky /eco-kůže/. Na předním díle je zdobená aplikací velkého květu z pravé, přírodní kůže v černé a rudé. Kabelka je celoplošně 2x podlepená na fixačním lisu, přední i zadní díl je tvarovaný ze tří různých pruhů, tím je vytvořen plastický tvar kabelky 3S, vlastní střih PARROT _ BASIC.

Vnější zapínání zapuštěné na kovový zip české výroby WICO Děčín, s textilním lajblíkem PARROT pro snadnější otevírání kabelky. Podšívka 100%PAD černé barvy, s vnitřní velkou, zipovou kapsou + malá kapsa na mobil. Ušisko je 100% POP, přišito přes niklové průchodky a regulátor délky, délka 128 cm tzv. Cross body.

Další kabelky ve stejném střihu PARROT BASIC naleznate tady tu Střih je velikostně tak akorát a působí velice žensky.

 

 

Rozměry:

 

prostorná kabelka - formát A4 na šířku. Výška 34 cm, spodní šíře 40 cm, horní šíře 30 cm, délka ucha 125 cm - nastavitelná délka. Možno nosit jak přes rameno tak křížem.

 

Užití: dámská - dívčí praktická kabelka, kterou ocení temperamentní, divoká a vášnivá uživatelka, ketrá chce být vidět. Výrazný červený doplněk nejen k šatům ale i k riflím.

Údržba: pokud bude potřeba.... otřít vlhkým hadříkem, mýdlovou vodou, nechat volně uschnout, nežehlit.

Made by PARROT since 1989

Menu
--