Domů Zboží Od Léčivé šperky

Vitální energie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Léčivé šperky

Katalogové č.: 4484733
Zobrazení: 132x
Vloženo: 10.11.2013
Počet srdcí: 39x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Výprodej zásob se slevou 10% od 2.2. do 25.2.2020.

Náhrdelník z karneolového přívěsku, tromlovaných zlomků citrínu a oranžového karneolu. Je vytvořen k probuzení vitální energie, tvořivosti, svěžesti a pocitu plného zdraví. Jeho barvy spadají do sakrální čakry, centra kříže, čakry pupku, solar-plexus čakry. O čakrách se dočtete více na mém profilu.

Rozměry: obvod náhrdelníku 50 cm, přívěsek 2,9x2,1cm

Karneol svými teplými tóny symbolizuje vitální činorodou  energii Země. Probouzí v nás již často potlačené vědomí sounáležitosti s jejími neměnnými zákony a přírodními ději , s nimiž jsme trvale spojeni. Naše myšlenky jsou takto prohřáty ohledem, pozorností, pochopením a spoluúčastí k okolí, prostředí, které nás na každém kroku obklopuje. Karneol nás vede vědomě prožívat každý okamžik života, učí nás pozitivně naplnit původní smysl našeho poslání na Zemi. Proto jeho vibrace pomáhá zejména těm, kteří svým těkavým a nesoustředěným duchem jen přešlapují na místě a libují si v nečinnosti, kteří jsou všem jen přítěží a nejsou schopni si nalézt nějaké uplatnění, určit si životní směr. Karneol, jeho vitální energie v nás probouzí tvořivost, kreativitu, schopnost proměnit nově získané poznatky ve skutečnost, aktivně cítit, myslet a jednat, aktivně žít. Zdravotně karneol pomáhá při křečových žilách, otravách krve, vnějším krvácení, revmatismu a stabilizuje krevní oběh.

Citrín - jemná zlatistá zář citrínu vnáší do našeho uspěchaného, neuspořádaného každodenního života plného nečekaných zvratů a problémů vnitřní klid, pocit plného zdraví, svěžesti, bezpečí a hřejivého tepla. Překlenuje průrvu mezi nižším a vyšším vědomím, takže na jedné straně v nás podporuje smysl pro spoluúčast na veřejném dění, zatímco na straně druhé posiluje naši důslednost a touhu poznávat pravé vnitřní Já. Průzračné zlatisté tóny citrínu mají značnou schopnost oživovat v duši oheň kreativity a projasňovat mysl. Podporuje v nás odvahu pouštět se s vervou do nových věcí, při nichž je třeba pružného rozhodování a dynamického jednání. Pomáhá nám citově strávit nezdary a chápat je spíše jako chyby, které nás mohou poučit. Obdarovává nás klidem a vyrovnaností, přirozenou podmínkou vnitřní harmonie, která poztivně ovlivňuje imunitní systém, látkovou výměnu a funkci žláz. Dále pomáhá při léčení cukrovky, tedy slinivky břišní, při žalkudečních problémech a poruchách zažívacího ústrojí, často psychosomatického charakteru, zaviněných každodenním stresem. Čistí krev a střední trakt od balastu a jedovatých látek, které mají na svědomí i nečistotu pleti.

Čerpáno z: Skrytá moc drahých kamenů, Josef Pavel Kreperát, Granit

Menu
--