Domů Zboží Od Ráj čepiček

Sedák na objednávku - pouze vnitřní polštář 48/38 cm

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
48/38 cm
450 Kč za 1 ks
vyprodané
Sedák výborně poslouží k domácímu i venkovnímu posedávání a povalování. Polštáře se dají vršit na sebe a tak dle potřeby zvyšovat výšku sedu. Také se dají využí
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Ráj čepiček

Katalogové č.: 4556808
Zobrazení: 138x
Vloženo: 26.11.2013
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ** od 1.1.2021 tři a více sedáků zasílám ve dvou (či více) balících, tomu odpovídá dopravné. Děkuji za pochopení.

Sedák výborně poslouží k domácímu i venkovnímu posedávání a povalování. Polštáře se dají vršit na sebe a tak dle potřeby zvyšovat výšku sedu. Také se dají využít pro podložení dítěte u stolu, aby lépe dosáhlo. Můžete využít jako taburet či příruční a odkládací prostor u nízkého stolku. Dobře poslouží i jako stolek při sezení na zemi.

Předmětem prodeje pouze sedák, bez háčkovaného potahu - určeno k vlastnímu dotvoření - potažení látkou, háčkovaným potahem atp.

Sedák je ušit z pevné látky a naplněn EPS (polystyrenovými) kuličkami. V látkovém potahu je otvor na případné doplnění kuliček. Sesedání polystyrenu je jeho přirozenou vlastností. Na přání může být vyplněn i pohankovými slupkami (vyšší cena, nutno předem domluvit vnitřní poštou).

Rozměry: průměr cca 48 cm, výška cca 38 cm

Cena za 1 ks. 

Lze se domluvit i na jiné velikosti, vystavím nově s jinou cenou Podsedák má i potažené kamarády, případně k němu lze vyhotovit prostírání či kobereček a další domácí dekorace. Malá ochutnávka:

Menu
--