Domů Zboží Od Berki

Srdcová záležitost

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Berki

Katalogové č.: 4654343
Zobrazení: 618x
Vloženo: 31.12.2013
Počet srdcí: 79x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Peněženka, která mohla vzniknout díky Amélce, která mi laskavě dovolila používat její nádherné kresby přenesené na nažehlovačky pro mé tvoření. Určitě neváhejte a navštivte i její obchod tady na Fleru, který je plný kouzelných věcí.

Peněženka se zapíná na magnetické zapínání. Vnitřní zip je zdoben stužkou, díky tomu se s ním také lépe manipuluje.

Je zde dost kapes, takže se zde bez problémů vejdou kreditní karty a spousta dalších nezbytností. Poslední fotografie, kde jsou vidět i kreditní karty pochází z jiné peněženky, rozměrově i provedením totožené, která je už prodaná.

Rozměry: 13,5 x 11 cm měřeno vně.

 

Údržba se odvíjí od nároků na údržbu nažehlovačky, tedy:

Praní:

Pokud možno prát co nejméně, když už není zbytí je třeba prát peněženku odděleně od ostatního prádla (použití separačního pytlíku je žádoucí), max. teplota by neměla přesáhnout 30°C, nesmějí se použít bělící prostředky, lépe prát obrázkem dovnitř, po ukončení pracího cyklu ihned vytáhnout z pračky,peněženku nenechávat ležet ve vlhku, jinak by mohly barvy začít pouštět. Určitě nečistit chemicky.

Žehlení:

Nikdy nežehlete přímo nažehlovačku, vždy použijte pečící papír. Obal doporučuji žehlit z opačné strany, než je nažehlovala, pečící papír položit přímo na žehlící prkno, na pečící papír položit obrázek tak, aby se papíru dotýkal a z druhé strany žehlit.

Všechny věci, včetně této peněženky, jsem se naučila šít díky milé Bellet, které tímto moc děkuji za její kurzy a návody.

 

Menu
--