Domů Zboží Od Modrý rak

Srdce námořníka - možno koupit i jednotlivě

125 Kčza 1 sada
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené125 Kč
Česká pošta - psaní obyčejné58 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Modrý rak

Katalogové č.: 4753496
Zobrazení: 61x
Vloženo: 26.1.2014
Počet srdcí: 135x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Momentálně není v mých silách vyrábět na zakázku. K dispozici je pouze vystavené zboží. Děkuji za pochopení. :-)))

Tato sada může být použita jako společný dárek např. pro členy vaší rodiny. Každý dostane svoje srdíčko a dohromady budete mít krásnou dekoraci. Vždyť srdíčka si nemusí dávat jen zamilovaní. :-)))

Srdíčka mají rozměry 43 x 38 mm. Jsou vyrobena z polymerové modelovací hmoty FIMO.

Z modré barvy probleskují modré glitry (viz poslední foto). K výrobě 4 srdíček byla použita fluorescentní hmota. Na světle vypadá bíle, ve tmě (po nasvícení) svítí (viz čtvrté foto).

Zadní strana je vždy vyvedena v barvách přední strany. Povrch bude ještě z obou stran upraven speciálním lakem na polymerové hmoty. Každé srdíčko bude také vybaveno červenou, modrou a stříbrnou nitkou na zavěšení (viz druhé foto). Na Vaše přání mohu nitky vyměnit za červené mašličky.

Váha jedné ozdoby je 5 - 7 g.

Srdíčka mohou být použita jako dekorace na pověšení. Nebo třeba jako součást dárkového balení nějakého dárečku či květiny. Samozřejmě mohou být také sama drobným dárečkem.

Uvedená cena je za všech 6 ks. Je možno zakoupit srdíčka také jednotlivě za Kč 21,-.

Pokud budete mít zájem pouze o určité kousky, kontaktujte mě nejprve pomocí tlačítka "Poslat dotaz na zboží" v pravé části této stránky.

Menu
--