Domů Zboží Od street 11th

opět Boro

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od street 11th

Katalogové č.: 5403133
Zobrazení: 704x
Vloženo: 15.8.2014
Počet srdcí: 142x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Boro je původně japonská tkanina užívaná rolníky k šití oděvů. Doslova přeloženo znamená hadry, hadříky. Stylem Boro si připomínáme zapomenuté lidské hodnoty, používá materiály  "příliš dobré na vyhození".Myšlenka nebezpečně chybí v moderní době konzumního způsobu života.

Kouzlo boro není jen v indigo odstínech a omšelém  stylu ulice, ale především v jeho ekologičnosti.

Vždy mi bylo líto vyhazovat staré džíny, mají svůj příběh, svoje kouzlo. V mojí nabídce byl typ kabelky, využívající odložené džíny, pod názvem "Žeby recy?" Snad se Vám bude líbit i tento nový typ.

Kabelka Vás pobaví spoustou detailů: kapsy na obou hlavních dílech kabelky jsou funkční, na kroužek pod koženým dílkem si pomocí karabiny můžete připnout cokoli...Dno kabelky je koženkové, opatřené puklíky, takže nepřijde do styku se špínou. Podšívka kabelky je impregnovaná, na jedné straně je kapsa se zipem, na druhé straně 2 našité kapsy na doklady a diář, na mobil. Zip je dostatečně dlouhý, abyste kabelku mohli otevřít a měli přehled o obsahu. 

Rozměry kabelky: šířka hlavního dílu je dole 35, nahoře 32 cm, výška 32 cm. Boční díl je dole široký 14 cm, směrem nahoru se zúžuje, v místě zipu je 7 cm široký. Délka uší je 58 cm, kabelku můžete nosit přes rameno i  v ruce.

Při ušpinění umyjte houbou se saponátem a v pokojové teplotě nechte pozvolna uschnout. 

Díly kabelky jsou vyztužené sakonem, dno galanterní lepenkou.

Menu
--