Domů Zboží Od Saffron

VRTÁNÍ 1 kamene (z boku)- tj. pro tlusté kameny

11 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Saffron

Katalogové č.: 5830565
Zobrazení: 581x
Vloženo: 10.12.2014
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Naši slovenští zákazníci mohou provádět bezplatné platby na slovenský účet ve Fio Bance, a.s. v Eurech. A poštovné neplatí již od nákupu nad 80,- EUR.

Vrt je veden z boku kamene. Tento typ vrtání je vhodný zejména pro silnější kameny a silnější kabošony. Naopak pro ploché kameny a kabošony je zcela nevhodný! (většina kabošonů je spíše plochá). nebojte se zeptat, zda ten či onen typ vrtání kámen snese, rádi vám odpovíme.

Z boku se nejčastěji vrtají kameny, které chcete zavěsit na lanko, či na kůži, přičemž na kůži je třeba silnější dírka cca 2.5 mm. Hodí se pro velké tlusťochy, a tromly.

Drobné a obecně malé kamínky nejsou pro 2.5 mm vrtání moc vhodné, neboť to většinou nevydrží. Do objednávky prosím napište jaký průměr vrtání potřebujete.

Cena vrtání se vztahuje pouze na zboží zakoupené u nás. Každý kámen musíme posoudit zda je vůbec vrtatelný. Pokud byste si chtěli nechat provrtat kameny zakoupené u jiných prodejců, kontaktujte nás prosím pro kalkulaci, ale vrtáme i "cizí" kamení :-)

    Menu
    --