Domů Zboží Od mago

Kameninový kabošon 3-4 cm - Prvoci

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky500 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mago

Katalogové č.: 5962440
Zobrazení: 731x
Vloženo: 27.1.2015
Počet srdcí: 130x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: S novým rokem vás moji milí vítám se slevovým kupónem na 30% slevu 51P-EZH-54U. Uplatnit jej můžete na zboží skladem z vybraných barevných rodinek (VVB, VK, JL, OR, Oranž, SL, Sedmik a VV) až do konce roku 2024 ❤❤❤ Krásné dny přeji ❤❤❤

Protože nevyhodím ani kousíček té posvátné hmoty - hlíny a snažím se využít každičký kousek všecho, co má ještě alespoň malou naději na další život, vznikl při pohledu na krásné makrofotografie pouhým okem neviditelných světů nový nápad a v několika barevných provedeních ze mi pod rukama zrodil malý poklad...

Kameninový, ručně modelovaný kabošon vhodný k dašímu tvoření, který pochází z nově připravované rodinky "Prvoci".

průměr: cca 3-4 cm

výška: cca 0,5 cm

Jedná se o ruční práci, proto prosím počítejte s tím, že spodek kabošonu není dokonale rovný. Nemá otvor, a proto je vhodný zejména pro vsazení do obruby nebo lůžka:). Kabošoby s otvorem/otvory Vám velmi ráda vyrobím. Stačí pouze vyslovit přání vnitřní poštou:)

páleno 1250C

Od každé velikosti vzniklo několik kousků, které se drobně liší pouze v detailech. Barevnost a velikost jsou zachovány:). Barvy na fotografiích jsou reálné a plně odpovídají skutečnosti:).

Cena je za jeden kus.

Tuto fotografii jsem pořídila do fotosoutěže Růžového pantera na téma "Tři oříšky pro Popelku". Hlasovat můžete tady v blogu.

Menu
--