Domů Zboží Od Daisynka

Mini orgonit - granát

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Daisynka

Katalogové č.: 5962794
Zobrazení: 24x
Vloženo: 27.1.2015
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Každý mnou vyrobený orgonit je vyrobený za působení 3. stupně reiky a jeho energetický dosah je měřený kyvadlem.

Tento orgonit má dosah až 15 m (dle Vaší citlivosti vnímání energie)
Velikost je 3 x 1,5 cm.

Kameny použité v orgonitu:
granát

Granát je kamenem se silnou schopností dodávat energii. Přispívá k nabrání nových sil a k jejich obnově. Pročišťuje čakry a dodává jim novou energii, kterou oživuje, čistí a udržuje v rovnováze. Přináší podle potřeby klid nebo touhu. Tvrdí se, že granát dokáže varovat před blížícím se nebezpečím, a již odpradávna se užívá jako amulet. Granát je jedním z nejrozšířenějších kamenů. Vyskytuje se v několika podobách, které se liší podle toho, jakými minerály jsou tvořeny. Každá forma má trochu odlišné dodatečné vlastnosti, které rozšiřují společnou druhovou povahu.

Granát povzbuzuje lásku a oddanost. Udržuje v rovnováze sexuální touhu a dokáže napravit citovou disharmonii. Zejména červený granát podněcuje a kontroluje nárůst energie kundalini přičemž současně zvyšuje i sexuální potenci. Jedná se o kámen podporující pevné vztahy a zájem o druhého.

Je užitečným krystalem ve chvílích krizí. Prospívá zejména v situacích, z nichž zdánlivě není východiska. Právě tak poslouží ve chvílích, kdy se život roztříští na kusy nebo se promění v nekonečnou řadu traumat. Dodává sílu, podněcuje aktivitu a posiluje pud sebezáchovy - především tím, že dodává odvahu a vnáší naději do zdánlivě beznadějných situací. Pod vlivem granátu se krize mění v jednoznačné výzvy. Současně granát v takových chvílích přivolá někoho na pomoc.

Granát je pevně spojen s podvěskem mozkovým. Dokáže podnítit rozvoj rozšířeného vědomí a vzpomínky na minulé životy. Aktivuje činnost dalších krystalů, jejichž účinky zesiluje. Pročišťuje negativní energii čaker. Granáty vybroušené do hranatých tvarů údajně přinášejí štěstí v obchodních záležitostech.

V duševní rovině dokáže granát zostřit a zpřesnit schopnost správného náhledu na sebe sama i na jiné. Zahání zakořeněné způsoby jednání, které už přestaly sloužit původnímu účelu. Současně pomáhá překonávat odpor nebo podvědomé vnitřní zábrany. V duševním životě usnadňuje granát odkládání již nepotřebných či zastaralých myšlenek a představ. Citově pomáhá překonávat různé zákazy a tabu. Otevírá srdce dokořán a zvyšuje sebedůvěru.

Léčebné využití: Granát regeneruje tělo. Podněcuje metabolizmus. Léčí páteř, záda a buněčné problémy. Čistí krev, dodává energii, blahodárně působí na srdce a plíce. Regeneruje DNA. Pomáhá při vstřebávání minerálů a vitaminů.

Umístění: Noste na ušních lalůčcích, prstech nebo na srdci tak, aby se dotýkal kůže. Položte na holé tělo na místě, které chcete vyléčit. Chcete-li přivolat vzpomínky na minulé životy, položte na třetí oko.

Almandin je kámen se silnými regenerativními účinky, dodávající životní sílu. Pomáhá, pokud potřebujete získat čas pro sebe, přináší hlubokou lásku a pomáhá rovněž vyrovnat se s pravdou a dosáhnout co nejtěsnějšího vztahu s vyšším já. Otevírá vyšší mysl, probouzí v člověku štědrost a schopnost soucitu. Almandin rovněž otevírá cestu spojující základní a korunní čakry, umožňuje jasnozření a vede do těla duchovní energii. Ukotvuje vyšší duchovní tělo do jeho současné fyzické inkarnace. Almandin pomáhá vstřebávat ze střev železo. Podporuje zrak, léčí játra a slinivku břišní.

 

Dále jsou užity kovové třísky a špony:

Při odražení se a průchodu orgonu organickou pryskyřicí o kovové třísky se zvyšuje její vitální kvalita, frekvence i čistota, při opuštění tělesa orgonitu má tato energie mnohem vyšší kvalitu. Jde vlastně o velmi harmonizující rezonátor, který se přitom sám včetně krystalu uvnitř ještě onou procházející energií nabíjí a posiluje a použitý krystal uvnitř orgonitu kvalitu energie ještě násobí, zatímco je jí sám nabíjen.

Co je orgonit a co vše dokáže:

- Orgonit je instantní uzdravovač nejen lidí. Transformuje negativní energii, čistí a nabíjí tělo živou energií. Tělo potom má mnohem více energie na samoopravné procesy.
- Orgonit zlepšuje a uklidňuje "atmosféru" doma i v sociálních prostorách všeho druhu. Víme, že myšlení produkuje energii, kterou myslící člověk šíří kolem sebe. Tato energie zase ovlivňuje myšlení dalších lidí okolo. Orgonit transformuje nízkou energii vytvořenou nízkými myšlenkami a emocemi. Stres, strach, napětí, zlost, zášť, nenávist atd. To vše je kontinuálně odstraňováno z okolí. Projeví se změna v náladách lidí, větší uvolnění a radostnější nálada, harmonizace...
- Orgonit spojuje lidi s jejich emocemi a svědomím a otevírá jejich srdce
- Orgonit posiluje vrozené psychické schopnosti. Dostává je na povrch a do vědomí.
- orgonit neutralizuje působení elektromagnetické záření (elektroniky, obrazovek, zářivek, mobilních telefonů....)
- orgonit čistí vodu.
- orgonit čistí atmosféru od smogu, kyselých dešťů, jedovatého spadu všeho druhu. Dokonce uklidňuje bouře a vichr....
- Geopatogení zóny a zemské dráhy harmonizuje.

Nevystavujte přímému slunci, ani nedávejte do blízkosti ohně.

Jelikož je skladem více kusů, můžou se lišit vzhledově, nikoliv složením a účinkem.

Menu
--