Domů Zboží Od Cíněnka

Náhrdelník - prehnit,ametrín,citrín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 6027229
Zobrazení: 155x
Vloženo: 13.2.2015
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník - prehnit,ametrín,citrín

Autorský šperk  - vyrobeno z cínu se stříbrem, drátu, prehnitu s epidotem, ametrínu a přírodního citrínku. Doplněno ametystovým korálkem. Rozměry šperku jsou 5,6x6,7cm. Korálek má průměr 1cm.

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem. Zavěšeno na kulaté černé kůži se zapínáním na háček ve předu.

PREHNIT

- je kamenem nepodmíněné lásky. Přináší klid a ochranu. Harmonizuje celé okolní prostředí svého nositele. Pomůže proměnit váš domov doslova ve svatyni zdraví. Revitalizuje a obnovuje okolní prostředí. Přináší poznání, jak se dostat do souladu s přírodou a přírodními energiemi. Potlačuje noční můry, fobie a utkvělé obavy. Vhodný kámen pro léčitele a feng-šuej.

AMETRÍN

Užití: klid, ochrana, jas, očista, uvolnění

Vlastnosti: kombinace energií, planet a elementů ametystu a citrínu. Jeho účinky jsou velmi rychlé a silné. Očišťuje mysl od stresů, napětí, uklidňuje ji a umožňuje větší soustředění při meditaci. Sjednocuje mužskou a ženskou energii, pomáhá zvyšovat snášenlivost mezi lidmi, zbavuje předsudků, podněcuje tvůrčí schopnosti, schopnost rozhodovat sám o sobě a svém životě. Vnáší nám do života jasnost, tvůrčí způsoby řešení, posiluje soustředění. Překonává naprogramované negativní citové bloky. Chrání před psychickými útoky. Uvolňuje zablokování ve všech úrovních fyzické, emocionální i duševní.

Léčebné využití: proniká ke kořenům problémů, silně očistný, odstraňuje z aury vše negativní a z těla vše jedovaté. Velmi užitečný v případě dlouhodobých nemocí odhaluje příčinu. Čistič krve, zdroj energie, regenerace těla, posiluje imunitní systém. Léčí syndrom chronické únavy, potlačuje stres, deprese, silné citové vzrušení, poruchy trávení, vředy, únavu, malátnost, trvalé bolesti hlavy.

CITRÍN

Užití: hojnost, štěstí, proti nočním můrám, léčení, odstraňuje negativní energie

Vlastnosti: náleží planetě Slunce, elementu ohně a má projektivní energii. Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Předchází nočním můrám a zajišťuje příjemný spánek. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie. Je ochránce aury, zavčas svého majitele varuje a tím mu dává dostatek času k akci na vlastní ochranu. Čistí čakry zejména solar plexus, aktivuje činnost korunní čakry a zesiluje intuici, pročišťuje vyšší úrovně osobnosti a uvádí je do rovnováhy. Urovnává vztahy a spory v rodině či skupině, napomáhá přijímat se takoví, jací jsme, dodává sebedůvěru, potlačuje sebezničující sklony, zmírňuje přecitlivělost zejména na kritiku okolí.

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--