Domů Zboží Od CORRAL

Lost in dreams

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od CORRAL

Katalogové č.: 6077866
Zobrazení: 477x
Vloženo: 26.2.2015
Počet srdcí: 175x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náhrdelník je vytvořený z luxusního Shibori hedvábí, Swarovski rivoli v barvě růžové a světle zelené, mačkaných korálků ve tvaru kvítků, broušených korálků a japonského rokajlu Toho round (kovově lesklá jemně pastelově zelenkavá č. 457, průhledná růžová se slézově fialkovým průtahem č. 291 a světle růžová lesklá s tmavě růžovým průtahem č. 907).

Základ je vyšitý na kloboukové plsti, šito profi nití nymo a ultrapevnou šňůrou Fireline a podšito umělou semiší Ultrasuede, která je velmi příjemná na kůži. 

Náhrdelník tvoří dvě řady návleku rokajlu a broušených korálků na nylonovém lanku. Konce lanka jsou kryty bižuterními podkůvkami, které brání jeho prodření a otěru. Zapínání na karabinku a protikus, oboje z chirurgické oceli.

Délka náhrdelníku cca 48 cm, rozměry přívěsku cca 10 x 4,5 cm. Je velmi lehký, díky šitému závěsu na zadní straně přívěsku lze lanka navléknout těsně do špičky přívěsku, nebo kousek pod ní. Závěs je veden přes celou délku přívěsku, lze ho tedy nosit navlečený jako originální ozdobu třeba na hedvábné šálce!

Snový, jemný, něžný, éterický ... pastelové barvičky pro romantické duše jako stvořené!

 

!!! Šperk je až do konce května součástní výstavy. V případě vážného zájmu mě prosím kontaktujte, zajistila bych dřívější stažení z výstavy !!!

Menu
--