Domů Zboží Od Elodea

Rozárka - panenka z BIObavlny Rezavé vlásky + zelený úplet

Cena není dostupná
za 1 ks
varianty (2)
Rezavé vlásky + zelený úplet
999 Kč za 1 ks
vyprodané
Tahle malá rebelka může být tou nejmilejší společnicí nějaké malé divošky. Miluje les a nejraději by tam strávila každý - celý den. Dokáže mrštně lézt na stromy
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený255 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elodea

Katalogové č.: 6153279
Zobrazení: 892x
Vloženo: 19.3.2015
Počet srdcí: 102x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tahle malá rebelka může být tou nejmilejší společnicí nějaké malé divošky. Miluje les a nejraději by tam strávila každý - celý den. Dokáže mrštně lézt na stromy. Ráda si lehne na zem do trávy a pozoruje nebe, jak prosvítá v korunách stromů. Strašně jí baví hrát na schovávanou... Je slovo rošťanda od slova roští? Tedy pro holčičky, které se rády lumpačí v roští?

Rozárka je vyrobena z přírodních materiálů a je velmi příjemná na dotek.

Tělo je ušito z BIO bavlněného úpletu (mohu nabídnout zelenou či růžovou barvu) a vyplněno je praným a česaným ovčím rounem.

Vlásky jsou z vlněné příze českého výrobce Vlnap (50% merino vlna + 50% akrylmohu nabídnout rezavý, blond či hnědý odstín.

   

Oči jsou vyšity bavlnkou (mohu nabídnout hnědou, modrou nebo zelenou barvu). Pusinka je naznačena akvarelovou pastelkou.

Penenka je oblečena do jednobarevného "overalu", který má na sobě stále. Nehrozí tedy, že by ji malé děťáko svléklo a neumělo obléknout. Navrchu má Rozárka jednoduché šatičky, které jsou vzadu na krku na zavazování.

Výška panenky je 27 cm. Hodí se pro děti od 1 roku (horní hranice je neomezená:-)

Střih panenky pochází od Hanky Ženížkové, díky níž jsem se naučila šít waldorfské panenky.

Ke každé panence mohu navíc ušít i malého skřítka - ze stejné látky jako šatičky (viz. poslední doplňkové foto). Objednat jej lze v mém obchůdku jako položku "Skřítek Kvítek" a zvolit variantu "ze stejné látky jako panenka".

POŠTOVNÉ ZDARMA!

Panenka je dětským společníkem, mazlíkem a pomocníkem v emoční a sociální sféře. Měla by být měkká, hebká, teplá a voňavá... ale také krásná. Měla by co nejvíce odpovídat realitě, ale zároveň dávat dostatek prostoru fantazii. Více o waldorfských panenkách lze nalézt v mém blogu.

Menu
--