Domů Zboží Od TheOriginalA

Didaktická knížka nejen pro kluky

2 331 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od TheOriginalA

Katalogové č.: 6313001
Zobrazení: 307x
Vloženo: 13.5.2015
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

textilní knížka pro ročního Kubíčka ve velikost 20 x 20 cm. Výborná hračka jak na doma tak i na cesty. Rozvíjí jemnou motoriku, barvy, logiku, čísla, písmenka, tvary, nejrůznější způsoby zapínání a úvazů aj. 

Str1: vláček s pevným všitým plasotvým okénkem pro jakoukoli fotku nebo obrázek.

Str2: pyramida v jemných pastelových barvách na suchý zip. Učíme se barvy a velikosti.

Str3: jedna z pomůcek i v montessori vzděl. - šněrování. šňurka je kožená a uvnitř se schovává překvapení - základní veselé tvary s pohyblivýmí očky. Tvary dítko samo může prstíčkem osahat - učíme se tvary. Beruška s rolníčkou na zádech a llinie korálků na gumičce různých tvarů a barev.

Str4: ulita šneka je ze sítky a představuje labyrint po kterém dítě posunuje knoflík a 2 korálky. Úkol ale zní: najdi šnečí miminko:-). Zároveň počítáme kolik je na stránce motýlků. Motorika, logika, počet.

Str5: vysvětlujeme na názorném příkladu jak funguje počasí. Mráček lze zatažením za šňůrku schovat nebo jim překrýt sluníčko a po rozepnutí zipu začne pršet. V levé dolní kapse se schovávaji knoflíky v barvách duhy a jsou to svočky. Úkolem je přiřadit správný knoflík správnému barevnému pruhu duhy.

Str6-7: mořská tématika. Mořské dno skrývá v sobě velké množství pokladů. Korálky různých velikosti, tvarů a barev představuji písek a poklady a ve vlnách plavou rybičky. Ulovme si je a pověsíme sušit na háčky. Dítě se opět učí jemnou motoriku přesouváním korálků pod sítkou a navlíkáním rybiček na háčky.

Stra8-9: zima je tu. Slyšíte jak křupe sníh pod nohami? Pojďme stavět sněhuláka. Měsíček nám vykouknul na obloze a vánoční stromeček je již krásně ozdobený. Rikavička pro dětskou ručičku. Schovejte do ni něco a potěšte svoje dítko.

Str10-11: pexeso s hracím polem a vlastním úložným sáčkem na utažení.

Str12: kapsička na cokoli.

Vše vytvářim s láskou a do díla vkládám i část duše:-) Nejlepším rádcem, inspirátorem a testátorem:-) je pro mě v této tvorbě vlastní dcerka. Děkuji ji za to!

Každá knížka je originál!! Ke každému zákazníkovi se přistupuje individuálně - počet stránek, jejich velikost, barevné provedení, bere se v potaz pohlaví dítěte a jeho věk. Od toho jsou různé stupně obtížnosti práce s knížkou. Uvedená cena je za aktuální provedení. Celkem je to 6 listu neboli 12 stránek. Návrhy jsou autorské práce a děkuji za jejích respektování.

    Menu
    --