Domů Zboží Od KaTaLie

23293-B01 Flitry nažehlovací bílé AB - diamant 6mm

Cena není dostupná
za 1 balení
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce90 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od KaTaLie

Katalogové č.: 6355331
Zobrazení: 106x
Vloženo: 28.5.2015
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤️❤️Totální likvidace skladu!!❤️ 6000 položek v nabídce - KAŽDÝ DEN NOVÉ ZBOŽÍ ❤️❤️❤️ Veškeré zboží trvale skladem ve větším množství ❤️❤️❤️...

Velké nažehlovací kamínky tzv. šatónové růže. Z kamínků lze vytvářet krásné dekorace a ozdoby, hot fix aplikace můžete umístit jak na oblečení, tak na kabelku, ubrus, brož či hrneček. V nabídce v široké barevnici.

Materiál: sklo

Rozměr: velikost odpovídá 6mm (SS30).

Balení 10ks kamínků.

Pro snadné nanášení kamínků nabízíme také tzv. přenášecí fólii, kterou můžete zakoupit pod kódem 19895 ZDE>>. Na fólii si vytvoříme obrázek který budeme přenášet, umístíme na látku a zažehlíme stejným způsobem.A dále doporučujeme tužku na přenášení kamínků, také neodmyslitelný pomocník, tuto máme v nabídce pod kódem 23860 ZDE >> .

Použití: kamínky se rozloží na látku a horkou žehličkou přežehlí, dokud dobře nedrží.  Pro citlivější materiál doporučujeme použít vlhké plátno a teprve přes něj žehlit.   Při správné aplikaci velmi dobře drží, při praní doporučujeme obrátit oděv naruby a prát při nízké teplotě 30-40 C°. Výrobce kamínků uvádí i vyšší teplotu okolo 60C°, záleží na materiálu.  

Fotografie podléhají autorským právům, prosím respektujte zákony. Děkujeme.

    Menu
    --