Domů Zboží Od Vladstraschna

Pravý citrín II.

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Vladstraschna

Katalogové č.: 6402663
Zobrazení: 123x
Vloženo: 15.6.2015
Počet srdcí: 18x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dobrušovaný a leštěný krystal pravého citrínu z Madagaskaru jsem upravila za použití bezolovnatého cínu s obsahem stříbra ( 96 % Sn, 4% Ag) technikou měkkého pájení. Konstrukční materiál měď. Leštěno, ošetřeno antioxidantem.

Délka kůže je cca 47 cm. Velikost samotného přívěsku je cca 2 x 5,5 cm. 

Citrín
Citrín funguje jako účinný čistič a regenerátor,majiteli předává teplo a energii, zvyšuje tvůrčí schopnosti. Jeden z krystalů,které nikdy nepotřebují čištění. Pohlcuje a uzemňuje negativní energii. Citrín je šťastný štědrý kámen. Dodává sebedůvěru a potlačuje sebezničující sklony, pomáhá rozvíjet pozitivní postoje. Posiluje koncentraci, funguje při překonávání depresí a fobií,nastoluje pocit vnitřního klidu.
Blahodárně působí při chronickém únavovém syndromu, povzbuzuje trávení, slezinu a slinivku břišní, zažehnává infekce v ledvinách a močovém měchýři. Pomáhá při očních problémech, podporuje krevní oběh a udržuje v rovnováze funkci štítné žlázy, pomáhá posilovat nervy.

Do popisu zboží jsem uvedla, že se jedná o pravý citrín proto, že vetšina citrínů na trhu je "vyrobena" přepálením ametystu.

Menu
--