Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Přívěsek s plátkovým achátem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 6437502
Zobrazení: 343x
Vloženo: 28.6.2015
Počet srdcí: 66x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jako pohled do nitra hory. Jako objevované tajemství...

Přívěsek s dominantním plátkovým achátem. Uchycen je v cínované obruči. Používám bezolovnatý cín. Kámen je krásný, ve výborné kvalitě. Střed je ve světlé tyrkysové barvě. Po celém obvodu jsou zřetelné krystaly. Přechod vnitřního a vnějšího pole má zřetelné medově hnědé odstíny. Kámen je průsvitný, průhledný, má leštěný povrch.

Kovový rámeček má strukturovanou plastickou kresbu. Je patinovaný, leštěný a dále nemění svou barvu. Nešpiní, nevyžaduje žádnou další údržbu. Přívěsek je možné nosit oboustranně.

Přívěsek je detailně prezicně zpracován. Působí zemitě, decentně. Konstrukce je pevná a dobře odolává mechanickému poškození. Konce drátů jsou zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Očka jsou spojená. Přívěsek Vám vydrží krásný celé roky.

Rozměr přívěsku je 55 x 30 mm. Zavěšen je na kulaté kůži hnědočerné barvy. Barva kůže koresponduje s odstíny kamene a patiny. Na požádání můžu (za příplatek 100,-- Kč) vyměnit za řetízek z chirurgické oceli. Zapínání je karabinka z chirurgické oceli a protikus. Celkový obvod kolem krku je 52 cm. Délku je vhodné si určit přímo na míru. Upravím ji podle domluvy nářadím. Váha přívěsku je 12,3 gramů.

Koupí tohoto šperku si pořizujete originál z mé dílny.

Menu
--