Domů Zboží Od Ilene

Náhrdelník Hortenzie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Ilene

Katalogové č.: 6802664
Zobrazení: 64x
Vloženo: 3.11.2015
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský náhrdelník Hortenzie byl vytvořen kombinací časově náročných technik šitého šperku a korálkové výšivky.

Krásná nepravidelná kapka Chryzokolu od Saffron byla obšita kvalitním japonským rokajlem Toho, dále byly použity české broušené korálky ohňovky a mačkané korálky rose petals. Chryzokol je podšit šedou Alcantarou (látka podobná semiši) pro příjemné nošení. Šito profi nití Nymo.

Náhrdelník je celý šitý a tudíž vhodný i pro alergiky.

Obvod náhrdelníku je cca 43 cm i se zapínáním. Velikost závěsu včetně kytiček cca 6 cm.

Velikost kabošonu je cca 3,5 x 2 cm.

Děkuji, že respektujete autorská práva.

Chryzokol vlastnosti:

Chryzokol je kámen ryzí ženskosti, pomáhá při meditaci a komunikaci, patří do oblasti srdce a plic, a pomáhá na vleklá a letitá citová trápení. Vyhání negativní energie všeho druhu. Má blahodárný účinek na vztahy, které se stávají stabilními a pevnými jako skála. Chryzokol má uklidňující a očistný vliv. Na duševní úrovni posiluje vnitřní klid a vyrovnanost. Projevuje se rovněž rostoucí sebedůvěrou a vnímavostí. Zvyšuje osobní sílu a podněcuje projevy tvůrčích schopností. Pomáhá překonávat různé fobie, potlačuje negativní naladění a dodává motivaci všem, kdo jí mají nedostatek.

Chryzokol léčí artritidu, choroby kostí, svalové křeče, potíže zažívacího traktu, vředy, krevní nemoci a problémy spojené s plícemi. Zbavuje játra, ledviny a střeva toxických látek. Zlepšuje okysličování krve a buněčné struktury plic. Napomáhá regeneraci slinivky břišní, reguluje hladinu inzulínu a udržuje rovnováhu v krvi. Hojí infekce, zejména krku a mandlí. Snižuje krevní tlak a léčí spáleniny. Jedná se o vynikající kámen pro ženy, jelikož pomáhá potlačovat menstruační křeče.

Menu
--