Domů Zboží Od ErmaBe

REŽNÁ - prostírání 4ks a sáček na chléb len

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ErmaBe

Katalogové č.: 6841466
Zobrazení: 432x
Vloženo: 14.11.2015
Počet srdcí: 85x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí, opět přijímám objednávky na vystavené nebo již prodané modely dle Vašeho přání ( ve vel. 36 - 42 ) z materiálů Atelieru Terej. Doba dodání je cca 3 týdny. V případě Vašeho zájmu mne prosím nejdříve kontaktujte vnitřní poštou pro bližší informace. Moc Vám děkuji, že jste tady a přeji Vám pevné zdraví a aspoň malou radost každý den... Radka

Materiál: 100% len české výroby, úprava předepráním a změkčením. V této režné ( natur ) podobě snad nejlépe vyniká krása přírodního lnu - přírodní barevnost, hrubá struktura, výrazná plátnová vazba, je pevný, ale měkký a příjemný na dotek.


Sada pro stolování - sváteční i všední - vzhledem k barvě a zpracování se hodí k nejrůznějším stylům úpravy stolu, ale stejně hezky do přírody k piknikování....

4 kusy prostírání (nebo chcete - li velkých ubrousků) minimalistického vzhledu - zdobí je 3 cm široký lem, v rozích šikmo odšitý.

Rozměry ubrousků : 48 x 41cm
Sáček na chléb je velký 30 x 36cm

Horní kraj se stahuje plochou tenkou vázačkou z proužkovaného lnu. Švy sáčku jsou začistěny zakládáním a prošitím ( nikoli overlockem ), aby nedocházelo zbytečně k zachycování drobečků.

Sáček se samozřejmě dá použít na cokoli jiného podle potřeby.

údržba :   výrobek je po ušití praný,  ale tentokrát jsem vyjímečně i trochu žehlila :-) ... Pokud máte rádi len krásně nažehlený, snadno se žehlí zavlhka. Pro ležérní přírodní styl stolování se dá ale použít i nežehlený a naopak využít jeho pomačkanosti.....Pak stačí mokrý protřepat, urovnat a nechat volně uschnout.

Výrobce doporučuje praní do 40°C, při vyšších teplotách se může výrobek trochu srážet.

Návrh, realizace, foto : ErmaBe

Zboží dodávám ozdobně převázané přírodním provázkem s papírovou visačkou.

    Menu
    --