Domů Zboží Od U Pihulky

Exklusivní pedigové ozdobičky - úvod

69 Kčza 1 ks
varianty (1)
Exklusivní pedigové ozdobičky - úvod
69 Kč za 1 ks
vyprodané
Vánoce, svátek, který navozuje pohodovou atmosféru, lásku v srdcích, smíření. Vánoční výzdoba je kouskem každého z nás a pokud Vás osloví přírodní materiály, li
Vyberte prosím variantu výše.
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené95 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 6863377
Zobrazení: 835x
Vloženo: 19.11.2015
Počet srdcí: 481x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Vánoce, svátek, který navozuje pohodovou atmosféru, lásku v srdcích, smíření.....

Vánoční výzdoba je kouskem každého z nás a pokud Vás osloví přírodní materiály, lidský um a lidová tvořivost, která k vánocům neodmyslitelně patří, můžete si vyzdobit stromeček či interier právě takovýmito tradičními a přitom netradičně originálními dekoracemi, které budou vždy nadčasové :o).

Ozdoby, které ve variantách nabízím jsou všechny použity na obrázku stromečku z úvodní fotografie. Každá je výjimečná a každá je originální. Vzhledem k tomu, že se jedná o ruční práci, může být ozdoba jemně odchylná.

Všechny ozdoby na stromečku mají již svého majitele. Sami si můžete vybrat z ozdob připravených pro Vás v nabídce variant nebo se domluvit na přání.

Výroba je vzhledem k použitému velice tenkému pedigu pracná na přesnost i čas. Výroba takové každé jedné ozdoby zabere okolo 2-3 hodin čisté práce.  Výsledek stojí rozhodně za to a jako ozdoba bude dlouho krásná a vždy originální a s přírodním nádechem a lidským umem bude naplňovat tradici Vánoc po dlouhé roky. Ozdobu si můžete sami přizdobit dle svých požadavků na barevnost pentličkami s vánočním či jiným vzorem :o).

Ozdoba je ošetřena včelím voskem. Impregnace včelím voskem patří mezi nejlepší impregnace pedigu vůbec. Včelí vosk dodá ozdobám slámový, medový vzhled a ozdůbky jsou příjemně voňavé a velmi pevné, snadno odolají náhodnému pádu.......

Můžete kombinovat s dalšími ozdobami z mého obchůdku. Protože se jedná o přírodní materiál a impregnaci včelím voskem, nemusí mít ozdoby jeden barevný ton, všechny dohromady spolu ale báječně ladí.

Cena (pokud není uvedeno jinak) je vždy za kus. Vybírejte z jednotlivých kousků :o).

Při zakoupení více ozdobiček v obchůdku, pouze jedno poštovné ve výši Kč 60,-.

Děkuji, že respektujete autorská práva. 

Menu
--