Domů Zboží Od ververdesign

Triko "břízy" - bílé (na míru)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce160 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od ververdesign

Katalogové č.: 7109186
Zobrazení: 1586x
Vloženo: 8.2.2016
Počet srdcí: 67x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Toto triko je součástí nové kolekce "břízy" - je ušito z neběleného bambusového úpletu, který je neskutečně příjemný, lehounký, ani ho na sobě neucítíte. Já se zamilovala na první pohled a omak... Navíc má úžasné vlastnosti - je antibakteriální, antialergický, velmi pevný a jeho pěstování je pro přírodu mnohem přívětivější, než kupříkladu bavlna. Triko má volnější střih, spadené rukávky a na prsou našitou aplikaci s autorským tiskem.

Tričko nepruží

Toto triko vám ráda ušiju na míru, stačí, když mi do objednávky napíšete svou konfekční velikost nebo vaše míry přes prsa, pas a boky + případné další požadavky.

BambusBambus je nerychleji rostoucí rostlinou na světě, navíc roste bez přičinění člověka naprosto sám bez nutnosti zavlažování a použití pesticidů, či hnojiv. Bambusové vlákno je 100% přírodně odbouratelné. Bambus má výborné savé vlastnosti a je také přírodně antiseptický (dokáže odbourávat pachy).  Má skvělé termoizolační vlastnosti. V letních měsících může být tímto způsobem dosaženo snížení tělesné teploty až o tři stupně (ve srovnání s bavlněnými látkami), v zimním období pak materiál dokáže teplo zadržovat a příjemně zahřát. 

Menu
--