Domů Zboží Od ShivaShakti

HARÉMKY,TURKY ALADINKY - KALHOTY XS - XXL

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 7211020
Zobrazení: 379x
Vloženo: 5.3.2016
Počet srdcí: 46x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Suprové, špica, extravagantní, extra pohodlné kalhoty harémky - tzv: nasrávačky, velikost UNIVERSAL XS - XXL čili rozhodně i právě pro tebe.

Univerzální velikost XS-XXL

Nové, ušité ze 100% tmavě fialové bavlny, které jsem následně vlastnoručně autorsky nazdobila  - /technikou zdobené savování/ pouze na předním díle nohavic, zadní díly jsem ponechala horní díly fialové, spodní části nohavic mírná batika do ztracena..

V těchto kalhotách když vyjdete do ulic, tak budete jednoduše "IN" a každý se za vámi otočí. Díky jejich zdobení savováním máte totiž jediný originál svého druhu, identické kalhoty je nemožné identicky vyrobit.

V pase jsou vyřešeny trojitou gumou - prostřední je na vázačku.

Rozměry:

pas tak jak je - nenatažený 32x2 cm, s nataženou gumou: 120 cm a v prostřední gumě je navíc vázačka. Sed nasrávačkový je od pasu 68 cm, celková délka 105 cm od pasu spodní díl nohavic je dole zúžená sámkem na šířku 20x2 cm.

Údržba: Zpočátku dvě - tři praní perte ve vlažné vodě v ruce pak automatka na 30 st. (zpočátku mohou trochu pouštět barvu) já je peru samostatně na "krátký program" na 30 st. v automatce obrácené na rubovou stranu gelem na tmavé prádlo.. Nesušit na přímém slunci !!

Ostatní kalhoty naleznete zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=181265

Menu
--