Domů Zboží Od Tradiční venkov

Sedák modrý kanafas I + II

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce300 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Tradiční venkov

Katalogové č.: 7335382
Zobrazení: 667x
Vloženo: 13.4.2016
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Sedák z tkaného tradičního kanafasu české výroby v barvě modré a přírodní bílé, s úvazy, ozdobně prošitý a po obvodu je vsazená paspulka. Sedák je oboustranně použitelný, záleží jen na fantazii. I.TYP je na každé straně z jednoho dekoru - jedna strana je proužek , druhá strana je z dvojité kostky, po obvodu je modrá paspulka. II.TYP je na každé straně ze dvou dekorů - jedna strana má střed z dvojitého proužku a okolo je kostka a druhá strana má střed z kostky, okolo je dvojitý proužek a okolo je modrá paspulka.

Materiál je 100% bavlněný kanafas, líc i rub je stejně barevný, barvy nepouští, je předsrážený, výplň je thermorouno extra.

Rozměr je 40 x 40 cm, výška 6 cm.

Sedáky je možné prát celé v pračce - návod na údržbu je u zboží.

Oba TYPY sedáků je možné kombinovat mezi sebou a také s ostatními druhy výrobků bytového textilu (polštářky, běhouny, utěrkami) a dekoracemi  z modré tradiční kanafasové kolekce. V tradiční kanafasové kolekci je všechno zboží ze stejné látky, ale na fotografiích to může vypadat jiné (focené při různém světle).

Potřebujete-li více kusů, než uvádím, pošlete mi zprávou poptávku a já obratem odpovím a případně přidám kusy do nabídky. Při objednávce je potřeba upřesnit, kterou kombinaci dekorů požadujete

Uvedená cena je za 1 kus.

Menu
--