Domů Zboží Od Čarovný mlýn

Nebeská rosa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Čarovný mlýn

Katalogové č.: 7791778
Zobrazení: 529x
Vloženo: 24.9.2016
Počet srdcí: 21x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Kapička rosy, která se po ránu třpytí ve vějířku kontryhelového listu jako perla, bývá nazývána slza víly nebo nebeská rosa. Jak jinak by se mělo jmenovat mýdlo s kontryhelem? Připisovala se jí magická síla. A kontryhel, se svými žlutozelenými kvítky ve tvaru hvězdičky, zván je magickou bylinou alchymistů. Družičky si dávaly kvítky do věnečků při Božím těle a odvarem z listů omývaly pleť, aby byla krásná. Kontryhel je bylinkou používanou zejména při ženských problémech. Do mýdla jsem vedle něj přidala k umocnění působení ještě levanduli, heřmánek, myrtu, bergamot a moravský, za studena lisovaný olej z peciček hroznů, nabitý vitamínem C a působící jako silný antioxidant.
 
  • Pro typ pokožky:  normální až citlivá, mýdlo je určené zejména na holení citlivých dámských partií a intimní hygienu. Je protizánětlivé a hojivé, uklidňuje pokožku a sliznice.
  • Vůně:  jemná květinovo-bylinková uklidňující a tišící vůně
  • Váha:  před zráním minimálně 130g
  • Složení INCI:  Sodium Olivate (olivový olej), Alchemilla Vulgaris Extract (extrakt z kontryhele), Aqua (voda), Sodium Cocoate (kokosový olej), Sodium Palmate (palmový olej), Sodium Sweet Almondate (mandlový olej), Vitis Vinifera Seed Oil (hroznový olej), Lavandula Angustifolia Oil (levandulový esenciální olej), Citrus Bergamia Peel Oil Expressed (bergamotový esenciální olej), Chamomila Recutita Oil (heřmánkový esenciální olej), Myrtus Comunis Oil (myrtový esenciální olej), Citrus Limon Peel Oil (citronový esenciální olej), Citrus Grandis Seed Extract (výtažek z grepfruitových jader), Glycerin, Citral*, D-Limonene*, Linalool*
 
*z přírodních esenciálních olejů
Menu
--