Domů Zboží Od Cingrlata

Nahřívací ovečka Teodor

366 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Cingrlata

Katalogové č.: 8017014
Zobrazení: 98x
Vloženo: 23.11.2016
Počet srdcí: 27x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Světle šedá s bílými puntíky a s červenými doplňky.

Ovečky mají v bříšku vnitřní polštářek naplněný pohankovými slupičkami. Díky nim se, po 1/2 až 1 minutě točení v mikrovlnce, krásně zahřejí a vydrží hřát až 1 hodinu.  Nahřejí studené ručičky i nožičky, pomáhají při bolestech bříška a při všech ostatních skutečných i imaginárních :o) bolístkách. Navíc se na nich krásně spí.

A když v parném létě dáte ovečku spinkat do mrazáku, bude vás potom naopak příjemně chladit. Ochladí i případné otoky, nebo při horečce.

Celé ovečky  jsou ušité  z bavlněných materiálů, nožičky a hlavička jsou vycpané dutým vláknem. Horní obal můžete bez problémů prát v pračce na 40°C a žehlit při teplotě na bavlnu.

Nahřívat je můžete v mikrovlnné troubě - 1/2 až 1 minutu na střední výkon (odzkoušejte ve vastní mikrovlnce po půlminutách, zjistíte tak, jaký čas je pro vaši ovečku nejoptimálnější) a taky v teplé troubě, na topení, na sluníčku.....

Každá z oveček má funkční kapsičku - díky tomu ji lze použít i jako originální balení maličkého dárku, dárkového poukazu, nebo třeba hotovosti.

Měří přibližně 30 x 30 cm.

Jméno v nadpisu je jen rozlišovací a jinak rozhodně nezávazné.....nový majitel ovečky ji může pojmenovat jakkoli. Garantujeme, že každá ovečka si na nové jméno rychle zvykne.:o)

Menu
--