Domů Zboží Od MIN-KYX

DE-KYX 10. Sváteční

777 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od MIN-KYX

Katalogové č.: 8034253
Zobrazení: 45x
Vloženo: 28.11.2016
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Představujeme vám další kategorii MIN-KYX vychytávek z toho nejjemnějšího materiálu, jaký si jen dokážete představit. DE-KYX s poutky jsou samozřejmě vyráběny z Minky, jehož chlupatá struktura láká k přitulení. Kde jinde se dá lépe využít této vlastnosti než v posteli, nebo jen tak při pelešení. A kdo si to nejvíc zaslouží (nemyslete na sebe :)! Přeci prckové!

DE-KYX poutkatá je deka pro vašeho prcka, kterou využijete jako hrací deku, nebo jako peřinku, jako telou deku do kočárku, jen tak jako deku na přikrytí v postýlce, ale díky svému rozměru do ní mimino můžete v případě potřeby i zavinout. Bude mu v ní krásně měkoučce. Když bude venku chladněji, hodí se i do kočárku, kde prďolu zabaví.
Vnější strana je z hladkého červené Minky s krátkým chloupky. Vnitřní strana je z bavlny s paisley vzorkem s jemným nádechem do zlatava, díky kterému má sváteční nádech. Uvnitř je slabší výztuha, aby deka byla měkčí, vyteplená pro válení po zemi, ale zároveň tvárná pro zabalení prcka.


Poutka potěší malé fešandy. Bude si je tahat, žužlat, cumlat, strkat do nich nezbedné prstíky, takže bude mít o zábavu postaráno. A vy taky :D
Poutka jsou laděny do holčičích barev

Buď MIN-KYX, Baby!!!

Deka je doplněna slabší výztuhou uvnitř, aby vás nezáblo, když si na ni sednete na zemi.

Žádné trápení s balením - deka k vám dorazí v originálním balení, připravená potěšit.

Rozměry: cca 74 x 104 cm
 

Údržba:
Při běžném používání se deka může ušmudlat, ale nemusíte mít strach, že po vyprání vám ožmolkovatí a ztratí na kráse. Buďte k ní však jemní jako ona k vám. Pračkou či sušičkou ho klidně prožeňte, avšak na nízký stupeň - žádné drastické teploty na ni nezkoušejte. Doporučujeme však nejlépe ruční praní. Aviváže není potřeba, ba naopak, slepila by vám chloupky. A pozor, žehlička Minky také nesvědčí.

Naše výrobky vyrábíme zásadně z originál Minky a jedná se o originály. Nikdo nebude mít stejnou!!!

Menu
--