Domů Zboží Od Cingrlata

Pro myšku v pelíšku... *50

610 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík obyčejný200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Cingrlata

Katalogové č.: 8088758
Zobrazení: 94x
Vloženo: 13.12.2016
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Nejen pro myšky z našeho obchůdku.

... V postýlce také může spát skřítek, panenka, plyšový kamarád... každý kdo potřebuje pelíšek maličkých rozměrů.

Momentálně si můžete vybrat, zda-li chcete postýlku s bílými peřinkami s červeným puntíčkem, nebo peřinky s drobným něžně modrým kárem - viz doplňkové fotografie. Svoji volbu nám prosím napište do poznámky k objednávce.

Postýlka měří 28 cm na délku, 16 na šířku a hluboká je asi 10 cm. Vybavená je nejen měkoučkými peřinkami v ladícím designu, ale taky uchy, aby bylo možné postýlku přenášet a maličkého spáče přitom nevzbudit.

A také zavěšená za ucha na háčku, může se postýlka pohupovat a ukolébat maličkého kamaráda ke spánku. Navíc takto i méně překáží.;o)

A když už nebude s přibývajícím věkem koho do postýlky ukládat, změní se kouzlem na košíček třeba na kapesníčky, šminky, nebo cokoli bude potřeba.

Postýlka je celá bavlněná. Uvnitř je vyztužená polyesterovým rounem, které jí dodá potřebnou pevnost, ale zároveň je dostatečně měké, aby maličká postýlka netlačila dítě, když ji ve své posteli ve spánku přilehne i s plyšákem.

Údržba je jednoduchá - postýlku lze vyprat na 30°C buďto ručně, nebo při šetrném programu v pračce. Bude-li nutné žehlení, snese postýlka teplotu na bavlnu.

Každá z postýlek je v záhlaví označena logem Cingrlata.

 

Menu
--