Domů Zboží Od Doubravka9

stromečky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Doubravka9

Katalogové č.: 8363093
Zobrazení: 107x
Vloženo: 16.3.2017
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

šperk - náhrdelník  - s jedním kabošonem ametystu, jedním surovým ametystem a jedním kabošnem krásného, zelenomodrého přírodního  chryzokolu původem z Peru. Ruční brus, broušeno u Saffron. Přívěsek je zavěšený  na řetízku barvy gun metal, délka  je 44 cm + 5 cm prodlužovací řetízek.

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného bezolovnatého cínu se stříbrem, patinováno na barvu starostříbra, ošetřeno antioxidantem.

Celková velikost 5,5 x 4 cm, velikost minerálu  3,5 x 1, 2 x 1,5, 1,7 x 1,3 cm.

Ametyst je mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou, obdařený vysoce spirituálními vibracemi. Brání nositele před psychickými útoky, neboť jejich energii proměňuje v lásku. Coby přírodní sedativum blokuje ametyst geopatogenní zóny a negativní energie prostupující prostředím kolem nás. Jeho vyrovnanost napomáhá při meditacích. Ametyst má silnou léčivou a očistnou moc. Podporuje rovněž spirituální uvědomění si všech souvislostí. Tradičně se nosil jako prostředek zabraňující opilosti.Podporuje střízlivost. Překonává závislosti
a bloky všeho druhu. Pokud se užívá na vyšších úrovních osobnosti, otevírá ametyst bránu do jiné reality.

Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit. Pokud meditujete, odvrací vaše myšlenky od všeho světského směrem k uklidňujícímu a hlubšímu poznání. Umí zmírňovat obavy, umožňuje zlepšit soustředění a udržet pod kontrolou vše, čemu se právě věnujete. Napomáhá přijímání nových myšlenek.

Kámen působí příznivě na schopnost rozhodování. Podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Po duševní stránce uklidňuje a sjednocuje, napomáhá přenosu nervových signálů v mozku. Pomáhá proti nespavosti způsobené přílišnou aktivitou mysli a chrání před opakujícími se nočními můrami. Ametyst zlepšuje paměť i motivaci. Rovněž pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět.

Ametyst udržuje rovnováhu mezi „vysokým" a „nízkým", zvyšuje citové soustředění. Odstraňuje strach, vztek, obavy a zlobu. Potlačuje smutek a lítost. Pomáhá vyrovnat se s prožitou ztrátou. Ametyst je jedním s nejspirituálnějších kamenů. Přináší božskou lásku, nabízí vhled do skutečné podstaty člověka. Otevírá cestu pro rozvoj intuice a podporuje tělesné vlohy. Jedná se o vynikající kámen pro meditaci a věštění.. Lze jej umístit na třetí oko, aby povzbudil jeho činnost. Pokud u sebe máte ametyst během spánku, můžete se dočkat zážitků spojených s pobytem mimo tělo.Ametyst přináší intuitivní sny. Přeměňuje nižší energie ve vyšší vibrace duchovní a éterické říše.

Léčebné využití: Ametyst podněcuje produkci hormonů. Vylaďuje systém žláz s vnitřní sekrecí a metabolizmus. Posiluje vylučovací orgány a imunitní systém. Jedná se o skvělý čistič krve. Ametyst dokáže ulevit od tělesné, citové a duševní bolesti nebo od stresu. Umí také zablokovat geopatogenní zóny. Zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí. Tento kámen zmenšuje podlitiny, léčí rány a pomáhá odstraňovat otoky. Pomáhá rovněž při poruchách sluchu. Léčí nerovnováhu žaludečního a dýchacího systému. Pomáhá při kožních chorobách, buněčných poruchách a nerovnováze zažívacího traktu. Blahodárně působí na střeva, kde reguluje stav střevní flóry, odstraňuje parazity a zlepšuje vstřebávání vody. Ametyst léčí nespavost a zajišťuje klidný spánek.

Na nejjemnější úrovni udržuje ametyst rovnováhu mezi tělesným, duševním a emocionálním tělem a současně zajišťuje jejich propojení. Čistí auru a proměňuje negativní energii. Podněcuje činnost krční a korunní čakry. Ametyst dokáže stabilizovat duševní stav, ale neměl by se používat v případech paranoie nebo schizofrenie

 Chryzokol je klidný a pohodový kámen. Pomáhá při meditaci a komunikaci. Pokud jej máte doma, vyhání chryzokol negativní energie všeho druhu, což vám pomůže reagovat na neustále se měnící situace s klidem, vyrovnaností a zásobami vnitřních sil. Má blahodárný účinek na vztahy, které se jeho zásluhou stávají stabilními a pevnými jako skála. Krystal působí blahodárně na domov jako celek i na vztahy mezi jednotlivými lidmi.

Chryzokol má uklidňující a očistný vliv. Dodává novou energii čakrám a napomáhá osobnímu spojení s vyšším božským světem. Z čakry solar plexu odstraňuje chryzokol negativní emoce (například pocit viny) a mění destruktivní citové naprogramování osobnosti v pravý opak. Na úrovni srdeční čakry hojí bolesti srdce a zvyšuje schopnost milovat. V oblasti krku zlepšuje komunikaci, ale současně pomáhá také rozpoznat, kdy je lépe mlčet. Ve třetím oku otevírá schopnost duševního vidění.

Na duševní úrovni posiluje chryzokol vnitřní klid a vyrovnanost. Projevuje se rovněž prospěšně rostoucí sebedůvěrou a vnímavostí. Zvyšuje osobní sílu a podněcuje projevy tvůrčích schopností. Pomáhá překonávat různé fobie, potlačuje negativní naladění a dodává motivaci všem, kdo jí mají nedostatek.

Léčebné využití: Chryzokol léčí artritidu, choroby kostí, svalové křeče, potíže zažívacího traktu, vředy, krevní nemoci a problémy spojené s plícemi. Zbavuje játra, ledviny a střeva toxických látek. Zlepšuje okysličování krve a buněčné struktury plic, čímž se zvyšuje jejich kapacita. Napomáhá regeneraci slinivky břišní, reguluje hladinu inzulínu a udržuje rovnováhu v krvi. Též posiluje svaly a uvolňuje svalové křeče. Svým uklidňujícím vlivem hojí infekce, zejména krku a mandlí. Snižuje krevní tlak a léčí spáleniny. Ulevuje od bolesti při artritidě,

Menu
--