Domů Zboží Od Oxanka

Ochranný náramek Kabbalah s Avanturínem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Oxanka

Katalogové č.: 8402439
Zobrazení: 462x
Vloženo: 28.3.2017
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Moji milí,děkuju vám nesčetněkrát za vaši přízeň, za to, že mi píšete své příběhy, že chcete aby vás náramky ode-mě doprovázeli na cestách světem nebo životem. Přinášeli vám štěstí, radost, inspiraci nebo vás ochraňovali.. Děkuji všem, kteří se zajímají. Krásné dny přejí všem. Oxanka ♥

Přírodní minerál- Avanturín zelený...

Avanturín je  kamenem štěstí, přináší prosperitu a majetek, posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci.
Léčebné využití: posílení zraku, prevence arteriosklerózy, alergie, krevní tlak,metabolismus, snížení cholesterolu, migrény, srdce, dutiny, žaludeční nevolnost.

Aventurín- kámen klidu
Zelený avanturín patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Navazuje těsné spojení s přírodou a její energií. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje emoce a dává pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a vnitřní klid. Zelený avanturín povzbuzuje štěstěnu (včetně finanční).
Léčebné použití
Zelený avanturín pomáhá při kožních nemocech i ostatních obtížích nervového původu. Léčí psychosomatické choroby, kožní choroby, krátkozrakost. Obnovuje léčivou sílu organismu. Pomáhá při očních potížích a padání vlasů. Mírní migrénu a potlačuje stres.

.. příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.
Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, léčení, štěstí.
Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu.
Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.
V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.
..pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Červená šňůrka je symbolem ochrany před uřknutím. 

Pro ty,kdo věří...-"právě červený náramek symbolem ochrany před negativní energií, zlými pohledy - uhrančivýma - tzv.. ďáblovými očima. V bodě, kde se náramek svazuje, se zachycuje negativní energie proudící do těla ",náramek se nosí na levé ruce.

Červená šnůrka je často prezentována jako prostředek k odvrácení moci "zlého oka".  Červená barva, je jak známo ,,barvou barev", zpřítomněním životní energie a také obrazem vitální energie a nekončícího života.

Je dobré, pokud v něco věříme, ačkoli je to i tenká červená šňůrka. Alespoň pro pocit jistoty. Člověk si to možná ani neuvědomuje, ale když věří, že mu to pomůže, tak mu to opravdu pomůže, alespoň psychicky.

https://www.fler.cz/shop/oxanka  

https://www.fler.cz/zbozi?ucat=408298 

Každý kus je originál, v detailech se mohou lišit od vyfoceného.

Děkuji,že nekopírujete mé zboží a nápady!

Menu
--