Domů Zboží Od Tvořivý ráj

Stuha papírová, šíře 10 mm, imitace korek

4 Kčza 1 bm
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 9.5.2024 23:00 z důvodu "E-shop uzavřen z důvodu nemoci".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 9.5.2024 23:00 z důvodu "E-shop uzavřen z důvodu nemoci". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: sklademTermín odeslání*: do 7 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce170 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Tvořivý ráj

Katalogové č.: 8458077
Zobrazení: 86x
Vloženo: 18.4.2017
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Papírovou stuhu využijete převážně k aranžovacím účelům. Je pevná. Stuhu můžete použít k aranžování jarních a velikonočních vazeb, na výrobu různých dekorací a přáníček nebo k balení dárků. Je vhodná také na techniku twist art. Je určena k dekoračním účelům. Stuhu můžete naaranžovat na květinové vazby nebo s ní elegantně zabalit dárek.

Šíře: 1 cm

Cena za 1 metr.

Vážení zákazníci, barevné vyobrazení stuh a mašlí na Vašem monitoru nemusí věrně odpovídat skutečnosti. Popisem stuhy se snažíme nastínit Vám skutečnou barevnost. Z těchto důvodů si stuhu pečlivě vyberte a zvažte, zda Vám při Vašich projektech nebudou vadit možné nepatrné rozdíly v odstínech barvy. Na reklamace barvy či odstínu nebudeme brát zřetel. Děkujeme za pochopení.

Menu
--