Domů Zboží Od Aqua - tiffany

TEYA - prsten

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Aqua - tiffany

Katalogové č.: 8751083
Zobrazení: 222x
Vloženo: 14.8.2017
Počet srdcí: 29x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Prsten vyrobený tiffany technikou v jehož centru je zasazen krásný, zářivý zelený Vltavín (lokalita Ločenice) a krásný kabošon Perleti.

Šperk byl řezán, tepán, broušen, letován, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem.

NOVINKA: cín 89%, 10% stříbro Ag, 1% ostatní kovy Cu a další.

Rozměry: šířka obroučky 8 mm, průměr prstýnku je 18 mm - obroučka je mírně roztahovací.

Design by Q.

 

Vltavín

Jeho jemné vibrace v nás probouzí jasnovidné a telepatické schopnosti. Pomáhá nám zbavit se materiálních zájmů, touhy chtít a vlastnit. Napomáhá přijímání energie, podporuje schopnosti soucitu a empatie.

Na úrovni fyzické je kamenem očisty srdce ve všech rovinách. Vhodný při léčbě infekcí, mírní problémy cest dýchacích, podporuje tvorbu bílých krvinek, posiluje imunitní systém.

Tyto lahvově zelené kameny vznikly při dopadu meteoritu na zemský povrch před cca 15 miliony let a jsou k nazelení jen v několika málo oblastech. Cena Vltavínů se pohybuje od 100 do 1000 Kč za gram. Rozhoduje váha, kvalita a barva kamene.

Perly

Od dávných dob slouží jako amulety, chránící před nehodami, neštěstím a pohromami. Jsou symbolem moci, moudrosti a štěstí. Posilují naši vůli, pomáhají nám zbavit se všech závislostí.

Na úrovni fyzické podporují uzdravující procesy u všech psychosomatických nemocí, posilují nervy, intuici, tiší bolesti, mírní teploty. Regulují funkci sleziny a střevního traktu

Menu
--