Domů Zboží Od V růžovém sadu

DŘEVĚNÝ DOMEČEK se sundávací střechou modrý

327 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od V růžovém sadu

Katalogové č.: 8777157
Zobrazení: 88x
Vloženo: 25.8.2017
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Jsme nezisková organizace, zaměstnáváme lidi s mentálním postižením. Provozujeme dřevodílnu, ve které vyrábíme originální předměty ze dřeva.

Nyní nabízíme:

Dřevěný domeček

Domeček je vyrobeno z listnatého dřeva, barevně mořen (nátěrové hmoty jsou zdravotně nezávadné), zdoben čalounickými hřeby.

Rozměr (šířka, hloubka, výška): 13,5 x 5 x 13

Hračky, které vyrábíme, jsou kvalitní, nerozbitné, prověřené hrou desítek dětí. Dodáváme do mateřských center a školek celé autodráhy. Autodráhu vozíme na různé akce a výstavy (např veletrh Pro dítě v Brně), organizace si ji mohou od nás i zapůjčit. Auto Vám také můžeme vyrobit na zakázku dle vašeho přání - můžete zvolit barvu nátěru dle vzorníku, barvu cvočků, tvar auta však zůstane na nás, každý výrobek je originál, neumíme stejné věci. V tomto případě je doba dodání cca 3 týdny.

V září 2011 naše dřevěná autíčka spolu s dřevěnou autodráhou ohodnotili odborníci oceněním "Správná hračka - vybráno odborníky". Jedná se o společný projekt Sdružení pro hračku a hru, Asociace hračka Unie výtvarných umělců ČR a Asociace předškolní výchovy. 

    Menu
    --