Domů Zboží Od Lenka Kučerová

Polštářek s šedým autem+dopravní prostředky

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Lenka Kučerová

Katalogové č.: 8898320
Zobrazení: 349x
Vloženo: 6.10.2017
Počet srdcí: 22x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ❤ Objednávky s hodnotou nad 3.000 Kč mají dopravné ZDARMA ❤ Termíny dodání u jednotlivého zboží jsou orientační, mohou být i kratší ❤ Za Vaši přízeň i objednávky děkuji, Lenka

...na objednávku

Navrhla jsem a následně vyrobila autorský polštářek ve tvaru oválku z bavlněných pláten od zahraničních výrobců. Látky jsem předem vyprala v ekologickém pracím prostředku, aby nedocházelo k zapouštění barev a srážení. Přední díl zdobí aplikace auta, detaily jsou domalovány barvou na textil a zafixovány, zadní díl je z potištěné látky s motivem dopravních prostředků na šedobéžovém podkladu. Přední i zadní díl je podložen vlizelínem, aby polyesterové rouno nevylézalo. Praktickým prvkem je poutko na snadné přenášení (na cesty, do auta, k babi...:-)

Výplň tvoří polyesterové kuličky EXTRA. Protialergické náplně do polštářů jsou vyráběny z umělých vláken, především PES vláken (polyesterových) ale také z PUR tyčinek (polyuretan). Díky umělým vláknům jsou tyto náplně zdravotně nezávadné a vhodné pro alergiky. Jejich nadýchanost, objemovost a kvalita řadí kuličky extra na první místo ve své kategorii.

Hmotnost: 330 g (pěkně drží tvar).

Materiál: 100% bavlna, výplň 100% polyesterová dutá vlákna (zdravotně nezávadná pro děti do 3 let)

Rozměry: 40 x 32 cm

Doporučuji prát na 30°C na jemný program, šetrné odstředění, nesušit na přímém slunci.

Doporučuji používat prací prostředky neobsahující bělidla či optické zjasňovače.

Polštářek můžete kombinovat s dalšími výrobky ze stejné kolekce, prohlédnout si je můžete zde.

Vyrobeno z látek opatřených certifikátem OEKO-TEX Standard 100 třída 1, která splňují nejpřísnější kriteria pro děti do 3 let.

OEKO-TEX Standard 100: Je celosvětově nejuznávanější ekologické označení pro kvalitní textilie. Produkty s tímto označením byly analyzovány jedním z nejvýznamnějších mezinárodních institutů pro výzkum, a je tak garantována jejich naprostá nezávadnost.

Děkuji, že moji tvorbu nekopírujete.

Menu
--