Domů Zboží Od Chainmaille Rena

Spojení harmonie

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené160 Kč
Zásilkovna105 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Chainmaille Rena

Katalogové č.: 9072771
Zobrazení: 54x
Vloženo: 25.11.2017
Počet srdcí: 11x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Elegantní náramek je vytvořený z eloxovaných kroužků stříbrné barvy a zdoben korálky Howlitu a Lapis Lazuli.Tento elegantní a  lehký náramek je vytvořený technikou chainmaille - kroužkování a technikou ketlování - korálkování. 

Zapínání - karabinka z chirurgické oceli.

Délka  včetně zapínání je 19,5 cm je přizpůsobena výšce korálků, takže délka na ruce odpovídá 18,5 cm. Na přání lze upravit.

Howlit  dokáže uklidnit city, přináší úlevu při nespavosti, přináší hloubkový klid, dodává tělu a mysli vzájemně propojenou harmonii.

Howlit/léčivé účinky - mimořádně uklidňující kámen. Přináší úlevu při nespavosti. Posiluje kladné povahové rysy. Posiluje paměť a současně vzbuzuje touhu po poznání. Udržuje rovnováhu vápníku v těle. Přispívá k dobrému stavu zubů, kostí a měkkých tkání.

Howlit/znamení zvěrokruhu - Rak, Váhy

Lapis Lazuli dodává mimořádnou vyrovnanost a představuje klíč k dosažení duchovních znalostí. Usnadňuje vyvolávání a výklad snů.

Lapis Lazuli/léčivé účinky Kámen věčnosti. Rychle odstraňuje stres a přináší pocit hlubokého klidu a míru. Dodává mimořádnou vyrovnanost. Ochranný kámen. Zmírňuje bolesti a utrpení, zejména neurózy a křeče. Zahání depresi, melancholii a nespavost, které jsou brzdou léčebných metod. Snižuje nebezpečí vzniku horečky, spálenin a vyrážek, chrání před zraněním a záněty. Posiluje krevní oběh a přenos lymfatických tekutin. Blahodárně působí na respirační a nervový systém, krk, hlasivky, štítnou žlázu, orgány zajišťující detoxikace těla, kostí dřeň, brzlík a imunitní systém.

Lapis Lazuli/znamení zvěrokruhu - Býk, Panna, Střelec, Kozoroh, Ryby

Šperky z eloxovaných kroužků  jsou oproti běžnému bižuternímu kovu hypoalergenní, stálobarevné, lehké, nezanechávají na kůži žádné stopy, mají dlouhou životnost, nečernají.

Další náramky s minerály najdete zde

Celou nabídku náramků najdete zde

Menu
--