Domů Zboží Od Esperanza náramky

Náramek s obsidiánem a magnezitem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce269 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Esperanza náramky

Katalogové č.: 9301812
Zobrazení: 159x
Vloženo: 15.2.2018
Počet srdcí: 21x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Náramek na paměťovém drátku z rokajlu, magnezitu a vločkového obsidiánu. Laděno v bílo-lila-šedo-černé barvě. Průměr 6 cm.

Navléknuto s láskou k přírodě a úctou všeho kolem nás.....

Vločkový obsidián je projektivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu ohně.Zavádí vás do vašeho nejhlubšího nitra a vynáší na povrch pravdu a všechny nevyřešené rozpory, jež byly odsunuty do podvědomí. Je to velmi silný ochranný kámen před magickými útoky, zlem a veškerou negativitou. Má dvojaký charakter: ochraňuje nositele před špatnými vlivy, ale může též pomáhat špatným lidem v nekalých kouscích. Dodává víru ve vlastní síly a schopnosti, ale může vyvolat i deprese. Pomáhá oprostit se od vnějších vlivů, může prolomit všechny blokády, aktivuje logické myšlení. Tento kámen je vhodný mít při sobě při zkouškách a důležitých rozhodnutích. Pro své silné a dvojaké účinky by měl být nošen s regulujícím křišťálem.

Léčebné využití: posiluje zažívací orgány, detoxikace organismu, snižuje bolest při artritidě a potížích s klouby, léčí záněty vyvolané bakteriemi, přírodní antibiotikum. Užití: sebevědomí, věštění, ochrana, uzemnění, klid.

Léčebné využití magnezitu: pomáhá ukládat magnesium v těle, detoxikuje, neutralizuje tělesné pachy, uvolňuje svaly a křeče, pomáhá při menstruaci, přináší úlevu při migrénách, léčí střeva, žaludek, ledvinové kameny, močový měchýř, křečové žíly. Hojí zuby a zubní kazy, zrychluje metabolismus tuků, snižuje cholesterol, zpomaluje krevní srážlivost, snižuje horečky a zimnici, prevence proti arterioskleróze, angině pectoris a dalším srdečním chorobám.

Užití: klid, harmonie, meditace, uvolnění, léčení

Vlastnosti: receptivní, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.

Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Menu
--