Domů Zboží Od Šanury Maya

Hlubiny moře

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený180 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Šanury Maya

Katalogové č.: 9460622
Zobrazení: 116x
Vloženo: 6.4.2018
Počet srdcí: 13x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Náramek na ruku s polodrahými kameny  křišťálu (kulička 0,4cm a 0,8cm), sodalitu (kulička 0,8cm a 0,6cm),akvamarinu (0,6cm) navléknuty na pevné gumičce (obvod cca 17,5cm v klidovém stavu)
 Kombinace kamenů, které vynáší pravdu na světlo, velmi dobré pro práci se svými stíny. Otevírá šestou čakru,  podněcuje vize, napojení se na svoji intuici, příznivě působí na vyjadřování myšlenek.  Prohlubuje meditaci. Bystří intelekt, uklidňuje rozbouřené emoce. Uvadí čakry do harmonie. 
Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti, odvahu.
Na fyzické úrovni pomáhá uzdravovat krk, oči, zuby,  čistí lymfu, posiluje orgány čistící tělo, dobrý vliv na imunitní systém...
Křišťál je naprosto univerzální léčivý kámen a působí na všechny neduhy, působí jako zesilovač ostatních kamenů. Křišťál rozvíjí schopnost nazírat do vlastního nitra, meditovat a podobat se tak stále více jasnému krystalu.
Do drahých kamenů jsem zamilovaná a jsou už velmi dlouhý čas součástí mého života, jsou mi pomocníky, průvodci na mé osobní cestě, neb nekompromisně mají schopnost léčit, harmonizovat, dodávat energii tam, kam je třeba, podpořit v osobních záměrech, ochraňují, vynáší pravdu na světlo, jsou schopny a umí otevírat brány do světů nehmotných a to vše ku pochopení bytí tu apod. 
Přišlo shůry a s radostí a láskou představuji mnou navlékané náramky z drahých kamínku. Věřím, že si je oblíbíte stejně jako já a stanou se vašimi spojenci na vaši cestě.
 
Menu
--