Domů Zboží Od Veronika Indy

Náhrdelník s duhovým labradoritem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce70 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
PayPalPayPal

Další zboží od Veronika Indy

Katalogové č.: 9553197
Zobrazení: 268x
Vloženo: 14.5.2018
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

duhový labradorit  4,5  x  3 cm

kolem krku nastavitelné   46 až 47 cm

korálky skleněné

 

Labradorit/Labradorite

Barva: Šedý až černý s příměsí modré a žluté

Vzhled: Ve všech velikostech. Vyleštěný. Po osvícení modré či nazlátlé záblesky

Vlastnosti: Duhový labradorit je vysoce mystický a ochranný kámen vnášející světlo do života. Zvyšuje duchovní úroveň mysli a její spojení s kosmickými energiemi. Labradorit odklání nežádoucí energie od aury a brání úniku energie. Jedná se o krystal, který vás dokáže zavést do jiných světů nebo životů. Labradorit je kámen ezoterického vědění umožňující zasvěcení do tajemných mystérií.

Uvádí do souladu fyzickou i éterickou sféru těla a obě propojuje s duchovním cílem, k němuž směřují. Zvyšuje úroveň dosaženého vědomí a uzemňuje duchovní energii do nižšího fyzického těla. Krystal podporuje rozvoj intuice a duševních darů včetně umění ,správného načasování". Vynáší z podvědomí na povrch různá poselství a umožňuje jejich pochopení.

V duševním životě potlačuje labradorit strach, nejistotu a zbytky minulých zklamání včetně těch, která pocházejí z minulých životů. Posiluje víru v sebe sama i v celý vesmír. Odstraňuje z vědomí představy jiných lidí včetně myšlenek útočících na vaši auru.

Labradorit uklidňuje příliš aktivní mysl a současně dodává energii vaší představivosti tím, že přináší nové myšlenky. Výborně slouží k rozbíjení neopodstatněných iluzí tím, že dokáže proniknout až ke kořenu věcí a odhalit skutečné úmysly skrývající se za konkrétními myšlenkami a činy. Tento kámen vyvolává potlačované vzpomínky na minulost.

Labradorit je užitečným průvodcem v době změn; je to kámen, jenž přináší sílu a vytrvalost. Jakožto kámen proměny připravuje tělo a duši na další růst.

Umístění: Noste na horní srdeční čakře Lze rovněž přidržet na potřebném místě nebo jej na ně položit.

Menu
--