Domů Zboží Od OcelOva

Náhrdelník "..s jemnou elegancí" perly exkluziv

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od OcelOva

Katalogové č.: 9605394
Zobrazení: 234x
Vloženo: 31.5.2018
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorský šperk. Originál, který existuje pouze v jednom jediném exempláři z nové kolekce 2018. Vyniká nevšedním prostorovým tvarem, jemně laděnou barevností výběrových perel, množstvím propracovaných detailů, romantizujícím laděním a originálním celkovým výrazem. Působí velmi vzdušně, noblesně, elegantně. 

Náhrdelník je celý vyroben ručně. Tepaný, ohýbaný, tvarovaný z chirurgických drátů o různých tloušťkách. Ocelové REDA dráty použité k jeho výrobě mají zdravotní atest pro chirurgii. Tyto dráty jsou kvalitní, s garantovaným složením, hypoalergenní, stálobarevné, časem nemění vzhled, nereagují s okolním prostředím. Jsou dražší než častěji používané osteo dráty nebo 316L ocelové, ale jejich kvalita a poskytované záruky stojí za to. Šperky z nich po Vás může zdědit i další generace, vydrží Vám stejně krásné mnoho let. Pouze obruč je z tvrdého osteo drátu, protože REDA vyrábí jen měkká provedení (na obruč nevhodná).

Kompozice šperku je asymetrická, ale přesto vyvážená. Aplikace je tvořena pečlivě vymodelovaným prostorovým nosným prvkem, který udává tón celkového výrazu šperku. Základní jemná, na první pohled čitelná linka je ozdobena romantickým prvkem ve tvaru "živé" květinky. Zajímavý je především jejich vzájemný kontrast.

Tento náhrdelník vypadá na krku skvěle v každé poloze, v libovolném pootočení, nemusíte jej při nošení "hlídat", každá poloha je tou pravou. Tímto efektem poutá pozornost.

Aplikace je ozdobena nádhernými velkými pravými říčními perlami ve světlém smetanovém tónu o průměru cca 9 mm. Celý prvek je precizně natvarován a zpracován tak, aby měl perfektní prostorovou tuhost a bylo možné jej pohodlně nosit.

Celková délka obvodu náhrdelníku je cca 50 cm (nebo přizpůsobím Vašemu požadavku. Aplikace po obvodu má cca 18 cm, vzdálenost obou konců je 15,5 cm. Asymetrický květ má rozměry max. 6 x 4,5 cm.

Šperk je pečlivě natvarován tak, aby na krku pěkně ležel, neodstával, ale přitom neztratil dynamiku. Položený na rovném podkladu se zdá být do oblouku, ale to je právě to tvarování do dekoltu, který nikdy rovný není. Opravdu krásně sedí.

Mohu Vám vyrobit podobný s perlami či minerálovými zlomky v barevnosti dle Vašeho přání. 

Nepřehlédnutelný šperk kouzelný v každém detailu. 

Menu
--