Domů Zboží Od černé náramky

nevinné srdce

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od černé náramky

Katalogové č.: 9622421
Zobrazení: 114x
Vloženo: 7.6.2018
Počet srdcí: 5x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ AKCE ♥ Ke třem náramkům z minerálů doprava zdarma ♥

Energetický náramek nevinné srdce z růženínu, rodochrositu, růžového křemene, křišťálu a stříbrného hematitu (velikost cca 8 mm) je doplněn a kovovým korálkem s přívěškem ve tvaru srdce (chirurgická ocel, hypoalergenní, nerezavějící, nečernající).

Parádně se hodí k dvojitému srdci něhy:

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-srdce-nehy-9585645

nebo k dvojitému srdci bílého jadeitu:

https://www.fler.cz/zbozi/dvojite-srdce-bileho-jadeitu-9585605?pos=11

nevinné8 dvojitý jadeit

nebo k průzračnému srdci:

https://www.fler.cz/zbozi/pruzracne-srdce-9585487?pos=12

nevinné cr jad

nebo doplňte dle Vaší fantazie!

Přijměte pozvání k nahlédnutí do FOTOGALERIE V PROFILU pro Vaši inspiraci :)

Cena za jeden náramek, dle popisu určený.

Korálky jsou navléknuty na pevném elastomeru Beadalon tloušťky 0,8 mm, tedy návlek je extrémně pevný.  Náramek je v délce cca 17,5 - 18 cm. V případě potřeby menšího či většího rozměru mne neváhejte kontaktovat.

Každý náramek bude dodán v dárkovém balení, tedy je jej možno hned darovat.

Drahé kameny jsou cennými dary přírody. Každý z nich má své jedinečné schopnosti. Podporují blahodárně na tělo i mysl, a tak své nositelce přinášejí nejen potěšení z krásy drahých kamenů, ale nadto i harmonizaci těla a mysli.

Růženín je kámen symbolizující lásku a krásu. Vede k lásce k sobě samému, k vnitřnímu klidu, vyrovnanosti. Učí trpělivosti při řešení problémů, dává sílu odpouštět. Přispívá k celkovému uvolnění, získání důvěry a otevření srdce a mysli světu. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Odbourává stres a strach, nelibost, pocit viny. Napomáhá přijímání nezbytných změn, podporuje flexibilitu. Dodává životní energii.

Rodochrosit vnáší do života lásku a soucit. Dodává energii, uklidňuje tělo a emoce. Jemně vytahuje na povrch bolestné a potlačované city a umožňuje tak, abychom jim porozuměli, uvolnili je a rozptýlili je. Rodochrosit učí uvědomění si vlastní ceny, předpokladů a nadání. Podporuje lásku k sobě samému. Harmonizuje a vyrovnává osobnost. Do života vnáší světlo a radost. Do rovnováhy uvádí mužskou a ženskou stránku, které jsou v každém z nás. Rodochrozit pomáhá přijmout to, jací jsme a jaký je náš úděl a poslání. Napomáhá při migréně, mírní stres. Výborný pro hlubokou meditaci.

Křemen, křišťál je od pradávna považován za univerzální, nejúčinnější kámen, čistič, velmi silný zesilovač energie, kterou uvádí do naprosté harmonie, do nejdokonalejší rovnováhy. Ochranný kámen proti negativním vlivům z okolí. Zároveň hluboce pročišťuje také lidskou duši a mysl a dovede vnést harmonii i do mezilidských a partnerských vztahů. 

Povzbuzuje psychiku, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky. Stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Stříbrný hematit je je vynikající drahý kámen pro duševní i fyzické zdraví. Aktivuje naši vůli, odvahu a rozhodnost k činům. Odstraňuje psychické výkyvy. Ideální pro uklidnění mysli a lepší soustřednost. Přináší vnitřní klid, pocit tepla a bezpečí.

Menu
--