Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Klackohrátky - spona do vlasů

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 9704161
Zobrazení: 416x
Vloženo: 10.7.2018
Počet srdcí: 63x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

To tak venku zahlédnete krásná dřívka, se kterými si ještě doma chcete chvíli pohrát. Spona, která je výsledkem "klackování" s malým synem.

Na fotce vidíte sponu do vlasů - ručně vyrobený autorský šperk. Spona je jemná, propracovaná, nepřehlédnutelná. Její koupí si pořizujete neopakovaný originální kousek z mé dílny.

Sponě dominují tři kousky dubového dřeva - broušené, leštěné, vrtané. Je bohatě zdobená kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Kapičky jsou do dřeva vsazeny zafrézováním. Dřevo je ošetřené proti vysychání a ztrátě barvy včelím voskem. 

Rozměr ozdobných aplikací je 85 x 15 mm v nejširších místech. Filigrán je pevně připevněn k francouzskému zapínání (komponent délky 80 mm). Zapínání je kvalitní a pevné, při běžných podmínkách nereziví. Mechanika je pevná a dobře udrží běžně hustý culík a hustější vlasy. Celková váha spony je 11,2 g.

Zpracování je precizní a profesionální. Spona Vás nikde nebude škrábat, ani se zachytávat. Reliéf je výrazný, výrazně členitý, na omak příjemný. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Motiv je velmi pevný a dobře odolává mechanickému poškození. Spona Vám vydrží krásná celé roky.

Ušlechtilý nerez je netečný stálobarevný materiál, který neoxiduje a nemění svou barvu. V porovnání se stříbrem je nesrovnatelně pevnější a vykazuje delší životnost a odolnost vúči mechanickému poškození. Není nutná žádná další údržba. Běžné nečistoty můžete opatrně očistit jemným kartáčkem bez zaponátu (s ohledem na dřevěný segment). Cínové kapičky přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů), švédskou utěrkou nebo utěrkou na šperky.

Na přání můžu vyrobit např. náušnice, náramek, přívěsek, brož, ... nebo jiný kousek k sadě. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--