Domů Zboží Od Astro-dekor

"V oblacích" - Larimar

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Astro-dekor

Katalogové č.: 9720165
Zobrazení: 87x
Vloženo: 16.7.2018
Počet srdcí: 4x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.


Tento šperk je vyroben z hypoalergenní chirurg. oceli, je dobře snášena těmi, kteří nemohou nosit na těle jiné kovy. Chirurgická ocel je velmi dobré kvality, po dlouhá léta si ponechává svoji barvu i lesk - nečerná.

K výrobě jsem použila nádherný kabošon něžně modrého Larimaru, celková velikost přívěsku je 4,2cm x 1,8cm včetně závěsu.

Larimar = kámen bájné Atlantidy

Larimar je velmi vzácným kamenem, který se těží pouze na jediném nálezišti na světě a to na ostrově Hispaniola, který patří Dominikánské Republice. Právě v tam je nejvíce spojován s delfíny a proto se mu také říká kámen delfínů.

Larimar má nádhernou modrou barvu, stejnou jako moře v Karibiku. Může mít světlejší bílé pruhy a hnědé flíčky.

Larimar je kamenem, který Vám pomáhá v samoléčbě, také při chemické nerovnováze a poruchách osobnosti. Uklidňuje při zánětech, posiluje kosti a podporuje růst. Také zmírňuje astma. Můžete jej nosit, ale také přidat do koupele, zbaví Vás tímto způsobem stresu.

Je kamenem páté, tedy krční čakry a pomáhá upřímné a otevřené komunikaci. Vyzařuje lásku, podporuje vytváření klidné atmosféry doma i v práci, pomáhá odbourávat stres a podporuje úspěšné obchody. Pomáhá při telepatické komunikaci a k přístupu k moudrosti Akáša. Dokáže zvyšovat intuici, pomáhá komunikovat s anděly a je skvělým pomocníkem při práci s energiemi. Dokáže měnit pasivní postoj oběti a umožňuje člověku vidět události z jiné perspektivy. Posiluje sebekázeň, rozpouští různé blokády a dokáže zahnat cizí entity z Vašeho prostoru. Je skvělým pomocníkem při meditacích.

Je kamenem pro všechny, kdo hledají svou spřízněnou duši. Dokáže vyléčit zranění z minulých vztahů a také stará traumata. Funguje rovněž jako průvodce duše po pravé cestě životem. Pomáhá odstranit vsugerované bloky, omezení a vzorce chování. Pomáhá člověku vyrovnat se se sebou samým, odpustit sobě i druhým a otevřít se tak novým příležitostem.

Je to kámen velmi vhodný pro všechny ženy, protože je ve spojení energií Bohyně Země a pomáhá naladit se na svou přirozenou ženskost. Larimar také pomáhá vstupu do jiných dimenzí a kontaktu s anděly, duchovními průvodci, nanebevzatými mistry a dalšími. Je také považován za spojení se starou moudrostí Atlantidy, ke kterému může dojít během meditace nebo spánku.

Ač je sopečného původu, tak mu velmi svědčí voda a proto jej vodou čistíme i nabíjíme, ideálně v misce s vodou při úplňkové noci.

K přívěsku je možné dokoupit řetízek z chirurg. oceli, stačí napsat mi do zprávy....

Šperky jsou dodávány v dárkových krabičkách!

Menu
--