Domů Zboží Od slavicum

BIO chobotnička pro novorozence Přírodní bílá

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od slavicum

Katalogové č.: 9811745
Zobrazení: 862x
Vloženo: 22.8.2018
Počet srdcí: 108x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hebounké háčkované chobotničky pomáhají nedonošencům, aby se cítili bezpečněji. Tato myšlenka vznikla v Dánsku, kde vědci zjistili, že předčasně narozené děti mající chobotničky v inkubátoru, byly klidnější, měly pravidelný srdeční tep, lépe dýchaly a měly vyšší hladinu kyslíku v krvi. Miminka si s chapadýlky „hrají“, díky svému reflexu a pak nedochází k tak častému vytahování výživových sond z končetin. Chapadla chobotnice také mohou dětem připomínat pupeční šňůru a měkká pletenina zase matčinu dělohu, díky tomu se cítí bezpečně jako u maminky v bříšku. 

Chobotnička je uháčkována z bio bavlny německé značky. Organická bavlna je bez chemického zpracování a tím blíže k přírodě, žádné přídatné látky, žádné chemické zpracování. Jen čistá 100% organická bavlna. 

Chobotnička je vyplněna polyesterovým dutým vláknem určeným přímo pro kojící polštáře od českého výrobce. Výplňové rouno je nejvyšší možné kvality. Duté vlákno je ve formě hebounkých polyesterových vloček. Nezadržuje prach a roztoče. Můžete jej bez obav prát v automatické pračce. Vhodné i pro alergiky. 

Rozměry: Celková délka 27 cm, délka chapadel 17 cm

Předání je po dohodě možné osobně v Praze. Ušetříte za poštovné.

Údržba: jemné praní na 30°C

 

Menu
--