Domů Zboží Od Medarek

Zinková mast s propolisem srdíčko

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Medarek

Katalogové č.: 9904419
Zobrazení: 711x
Vloženo: 25.9.2018
Počet srdcí: 37x
CPNP číslo zaevidováno
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Mast kombinuje účinky klasické zinkové masti a propolisové tinktury. Další nespornou výhodou je její přírodní složení, díky kterému se nemusíte obávat o dopady chemie na zdraví Vás a Vašeho dítěte.

Jemná mast certifikovaná již pro děti od narození. Po třech týdnech užívání doporučujeme udělat týdenní pauzu.

Mast neobsahuje vodu, parabeny, alergeny, umělá aromata ani umělé látky. Jemně voní po propolisu.

Tuhá konzistence po kontaktu s teplem rukou povolí a na těle Vašeho dítka roztaje a vsákne se do kůže. Masti stačí malé množství, nevytváří mastný film.

Nepoužívejte při přecitlivělosti na oxid zinečnatý či propolis.

Více o tom, co dokáže naše zinkovka s propolisem v blogu.

Ingredients: Butyrospermum Parkii Butter (bambucké máslo), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Zinc Oxide (oxid zinečnatý), Tocopherol (přírodní vitamín E), Alcohol, Propolis Extract (propolisová tinktura)

Účinnými složkami jsou:

Bio bambucké máslo - dokonale pečuje o podrážděnou, narušenou kůži, zklidňuje ji při alergii, štípnutí hmyzem, při omrzlinách či naopak po spálení od slunce. Doslova zázračně zlepšuje stav popraskaných rukou či rtů. Urychluje hojení drobných ranek a odřenin. Ocení ho suchá a dehydratovaná pleť, ale to nejlepší z něj vytěží i zralá pleť.

Bio jojobový olej - má protizánětlivé účinky, dokáže hojit rány a předcházet jizvám. Je výjimečný v péči o aknózní pleť, což dokázala i rozsáhlá studie Ústavu farmakologie a toxikologie v Káhiře. Jojobový olej v pleti podporuje tvorbu kolagenu a ten je přímo odpovědný za růst nové kůže. Kolagen je nezbytný u hojení popálenin, hlubokých jizev a ran. Jojobový olej také činí kůži odolnější vůči nepříznivým vlivům a vytváří účinnou bariéru bránící dehydrataci pokožky.

Oxid zinečnatý - je přírodní pigmentový minerál ve formě bílého prášku. Je netoxický, dobře absorbován pokožkou, nedráždí ji a nevyvolává alergické reakce. Vhodný je i pro jemnou dětskou pokožku. Používá se v kosmetice pro citlivou, podrážděnou a poškozenou pleť se sklonem k akné. Urychluje hojení, předchází vzniku jizev. Pro svou schopnost absorbovat přebytečnou vlhkost, pohlcovat pachy a zabraňovat množení bakterií je vhodnou ingrediencí při výrobě deodorantů.

Propolisová tinktura vlastní výroby - propolis je bohatá směs bioaktivních látek, pryskyřice, éterických olejů a pylu, sbíraný včelami ze stromů a rostlin. Má mimo jiné protizánětlivé a bolesti snižující účinky, ničí bakterie, viry a působí antimykoticky (houby, kvasinky).

Vitamín E - patří do skupiny vitamínů rozpustných v tucích. Jedná se o jeden z nejdůležitějších antioxidantů, tedy látek, které chrání buňky před poškozením. Jde o přírodní konzervant.

Upozornění: Po třech týdnech užívání je vhodné udělat týdenní pauzu a dále pokračovat v léčbě. Na propolis se ve výjimečných případech může objevit alergická reakce. Doporučujeme zkusit nejdříve namazat kousek kůže a vyčkat.

Pro malé děti doporučujeme spíše naši zinkovou mast bez propolisu, příp. zakoupit klasické balení zinkové masti a vzorek zinkové masti s propolisem na nejhorší místa.

Balení: 25 ml, hliníkový kelímek ve tvaru srdíčka s etiketou.

Trvanlivost: Jeden rok, po otevření doporučujeme spotřebovat do půl roku.
Za nádherné etikety vděčíme ilustrátorce Terezce Křemínské, kterou zde na Fleru najdete pod přezdívkou curlytea.

O naší cestě k výrobě přírodní kosmetiky si můžete přečíst zde.

Menu
--